Ioan Szabo: Sperăm ca în acest an să putem da în folosinţă noul Centru multicultural din Şanţ

          Primarul comunei Şanţ, ing Ioan Szabo, speră ca, până la sfârşitul acestui an, cea mai impunătoare investiţie, făcută din bugetul local, să poată fi dată în folosinţă. Este vorba de un Centru multicultural care va avea triplă destinaţie: cea de sală de evenimente, sală de spectacole, dar vor fi  amenajate şi  trei spaţii comerciale, la parterul clădirii, pentru ca producătorii locali să-şi poată desface produsele tradiţionale.

          Noul centru cultural are deja dotări ultramoderne, printre care amintim şi liftul care va deservi oamenii care participă la diversele evenimete. Nici partea festivă nu este uitată, cei care se vor căsătorii vor putea să îşi organizeze nunta într-un spaţiu foarte modern care poate să găzduiască până la 1000 de persoane.

          Primarul şănţean declară că: „Mi-am dorit ca acest edificiu să reflecte bunăstarea şănţenilor, să fie un adevărat simbol al comunei noastre, iar materialele folosite la construcţie, adică lemnul şi piatra, sunt din zona noastră şi am dorit să fie puse în valoare. Sper ca până la finalul acestui an să pot da şănţenilor mei dragi posibilitatea de a participa la evenimente deosebite într-un spaţiu ultramodern”.

          Investiţia depăşeşte 50 de miliarde de lei vechi şi a fost finanţată în întregime de la bugetul local.

.

Comentarii

05/10/17 13:17
ionut

Aceasta constructie este sala de nunti, asa vorbeste toata lumea in Sant...asa ca lasati propaganda cu ''Centru multicultural''.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]