Ioan Turc (PNL): ÎI cer preşedintelui Radu Moldovan să prezinte Raportul de audit de la LDP

Preşedintele Filialei Judeţene a Partidului Naţional Liberal, Ioan Turc, îi solicită preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, să prezinte public raportul de audit făcut la SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA.
„Semnalul de alarmă pe care colegul meu Ovidiu Florian l-a tras cu privire la situaţia economică a LDP se dovedeşte a fi unul întemeiat. Îi transmit domnului Moldovan, preşedintele PSD şi preşedintele Consiliului Judeţean, următoarele: LDP SA este o societate comercială al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean. Ca urmare, LDP gestionează bani publici, ca urmare activitatea LDP, din punct de vedere economico-financiar, trebuie să fie cât se poate de transparentă.
Am aflat că există un audit la LDP, dar nu ştim care este rezultatul acestuia, care este raportul auditului. Îi solicit domnului Radu Moldovan să le prezinte consilierilor judeţeni, care au şi un drept legal, Raportul auditului pe care se pare că l-au făcut, astfel încât să ştim care este realitatea”, a declarat Ioan Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5