Jucătoarele ACS Heniu Prundu Bârgăului au revenit la antrenamente cu gândul la o medalie în Liga I de fotbal feminin!

ACS Heniu Prundu Bârgăului a desfăşurat duminică, la orele amiezii, primul antrenament din 2021. Frigul și ninsoarea abundentă nu a estompat bucuria de a fi împreună a jucătoarelor.
La echipă, au sosit Diana Grecu, Szidonia Salamon de la Carmen București, dar şi Diandra Jean şi Maria Baciu de la U. Olimpia Cluj, însă perioada de transferuri nu s-a încheiat!
„Am fost nerabdători să reluăm pregătirea. Avem gânduri mari pentru acest an, ne dorim o medalie în play-off-ul campionatului și un parcurs cât mai lung în Cupa României. Vom face o pregătire intensă cu antrenamente zilnice și meciuri amicale, pentru a putea face o figură frumoasă începând din luna martie, în play-off. Din 18 februarie vom intra în cantonament la Colibița și vom pregăti în ritm susținut reluarea campionatului. Ne dorim ca în final să ne facem mândri suporterii, sponsorii, partenerii și pe toti cei care cred în noi.”, a declarat antrenorul principal Călin Svoboda, pentru pagina de facebook a clubului.
Din această iarnă, în staff au fost cooptate două jucătoare, Andreea Corduneanu şi Andreea Laiu. Astfel, staff-ul tehnic este format din Călin Svoboda – antrenor principal, Andreea Corduneanu – antrenor secund, Andreea Laiu – antrenor secund II, Lică Budurlean – preparator fizic şi Adi Chirlejan – fiziokinetoterapeut.
„A fost un antrenament pe care l-am așteptat cu nerăbdare, după o lungă perioada de pregătire individuală acasă. Ne dorim să atingem cât mai repede forma fizică din ultima parte a campionatului, iar în play-off să reușim să facem meciuri cât mai bune care să ne permită să obținem o nouă medalie. Anul acesta îmi doresc ca ea să fie de argint, pentru că avem deja două de bronz. Suntem conștiente că trebuie să muncim pentru realizarea obiectivului și vom da totul pentru acest lucru.”. a precizat Lenuța Ștef - fundaș, căpitanul echipei.
Andreea Laiu – atacant, antrenor secund II: „Suntem bucuroase că ne-am reîntâlnit și am început pregătirea. Ne dorim să începem anul în forță, să ne pregătim și să jucăm cât mai bine în Play Off. Mă bucur că echipa s-a întărit în această perioadă și sunt convinsă că acest lucru va conta.”
Diana Grecu, mijlocaș (revenită de la Carmen București): „A fost plăcut la primul antrenament, m-am bucurat că am putut să reating mingea dupa atâta timp. A fost o plăcere reîntâlnirea cu fetele, pe multe dintre ele le cunosc, altele sunt noi, însă sunt convinsă că ne vom înțelege foarte bine. Mi-am dorit să revin la Heniu pentru că aici se muncește și acest lucru este benefic pentru dezvoltarea fotbalului feminin. Îmi doresc o clasare cât mai bună la finalul Play Off-ului și evident ... o medalie.”
***
ACS Heniu Prundu Bârgăului va juca de la jumătatea lunii martie în play-off-ul Ligii 1 de fotbal feminin. Cele 12 echipe din Liga 1 de fotbal feminin vor relua competiția cu același număr de puncte acumulate în prima parte a sezonului, primele șase formații luptând pentru titlul de campioană a României, iar următoarele șase - pentru menținerea în primul eșalon.
ACS Heniu este pe locul 5, cu 20 de puncte, pe podium fiind Olimpia Cluj-33 puncte, Fortuna Becicherecu Mic-25 puncte şi Piros Security Arad-23 puncte.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5