Jurnal preelectoral. Stelian Dolha, candidatul alianței PNL-USR-PLUS,în vizită la Comelf

Printre lucrurile de care județul Bistrița-Năsăud are nevoie pentru dezvoltare, vreau de data această să evidențiez două despre care eu cred că depind unul de celălalt.

Este o certitudine că ne dorim ca județul nostru să se dezvolte în mai multe domenii, iar atragerea de investitori este una din soluții. Astfel se creează locuri de muncă, ba chiar, prin stabilirea unei competiții în angajarea forței de muncă, vor crește automat și salarizările. Ceea ce mă duce la al doilea lucru pe care ni-l dorim foarte mult, și anume aducerea acasă a oamenilor plecați la muncă în străinătate. Dacă le oferim salarii mai bune, vor putea să aibă niște perspective mai optimiste în asigurarea unui trai decent pentru ei și familiile lor.

Din postura de oameni care administrăm o comună, un oraș, un județ, avem datoria de a contribui cât de mult se poate pentru ca oamenii locului să rămână acasă, să-și crească familiile în comunități moderne, cu șanse egale, fără nepotisme, fără angajamente sau obligații pe filieră politică.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5