L-a invitat pe unul dintre chefi la Centrul SPA din Prundu Bârgăului. Vezi ce a gătit pentru a-l convinge. E prescură?

http://a1.ro

Spune că bucătăria este pentru ea extrem de importantă și a ales să facă senzație cu un burger...mov!
Veselă și plină de energie, concurenta din Prundu Bârgăului a descris că va face un burger mov. Ai avea curaj să încerci și tu rețeta ei de „Boom Shaka Laka”? În afară de carne...totul va fi mov: chifla, varza, ceapa și chiar sosul!
„Scărlătescule, mânca-ți-aș sufletul, am transpirat pentru tine. Sigur iau trei cuțite”, a râs concurenta.
A urmat degustarea și toți au avut o surpriză atunci când au văzut chifla roz!
„E prescură? Nu, mă, e un altfel de macarons”, au glumit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.
Și totuși, după multe discuții, Iulia Sălăjan a mers mai departe! Nu înainte de a-i spune lui Scărlătescu că şi ea a slăbit 40 de kg şi a-l invita la Centrul SPA din Prundu Bârgăului, acolo unde este manager.
Începând de astăzi, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în arena culinară încă o dată, în noua ediție a emisiunii ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1. Competiția este mai mare ca niciodată, căci fiecare a câștigat până acum un sezon, iar noua miza pusă în joc va trebui să fie cucerită printr-o strategie bine pusă la punct, cu ajutorul celor mai talentați concurenți. Totuși, până a ajunge la momentul în care se stabilesc echipele, simpaticii bucătari au parte de surprize la cel mai savuros moment al preselecțiilor: jurizarea pe nevăzute.
Primele filmări ale show-ului au adus deja în fața juraților personaje interesante și preparate inedite, ce au dat naștere celor mai spumoase reacții din partea chefilor. Zâmbete, ironii, contraziceri ,,la cuțite”, dar și verdicte oferite direct cu picioarele de pe masa de jurizare, toate fac parte din spectacolul primei etape a emisiunii. Bontea și Dumitrescu au dezvăluit că există o varietate de preparate light, vegane, sau gătite într-un mod cât mai natural, căci transformarea spectaculoasă a lui Cătălin Scărlătescu i-a inspirat pe participanți, care au echilibrat mai bine ca niciodată balanța între savoare și sănătate.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]