La CNPR Beclean REALITATEA VIRTUALĂ va fi integrată în orele de curs

Baba Darius, fostul elev al CNPR Beclean vine în sprijinul liceului prin oferirea de materiale necesare integrării realității virtuale în orele de curs. Baba Darius conduce în prezent o firmă de software cu sediul în orașul Cluj-Napoca.

“Sunt câteva aplicații care oferă posibilitatea unei mai bune înțelegeri a ceea ce se predă elevilor la clasă.Câteva aplicații selectate pentru a fi prezentate elevilor ar fi:Sistemul solar, Muzee celebre, Corpul uman, Obiective turistice. Nu vom face exces de noile tehnologii dar le vom  folosi acolo unde constatăm că acestea oferă posibilitatea unei mai bune înțelegeri” 

Prof. Nicula Cristian

Inspectorul școlar, prof. Șteopoaie Vasile prezent la desfășurarea activităților a încurajat folosirea acestor noi tehnologii.Totodată inspectorul a insistat pe urmarea de către elevi a unei facultăți de profil pentru a putea accede pe piața de muncă din domeniul IT.

Realitatea virtuală (expresie provenită din engleză de la Virtual reality sau VR) se referă la ambianțe artificiale create pe calculator care oferă o simulare a realității atât de reușită, încât utilizatorul poate căpăta impresia de prezență fizică aproape reală, atât în anumite locuri reale, cât și în locuri imaginare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]