Lucrările la Aqua Park - ul din Bistriţa ar putea începe în acest an

Primarul Ovidiu Creţu a anunţat că proiectul de amenajare a Aqua Park-ului din Wonderland este în procedură de licitaţie, existând posibilitatea ca execuţia să înceapă în acest an.

          „Aqua Park-ul este în licitaţie. Această investiţie va completa ceea ce este în zonă. Sunt convins că această zonă va deveni una de agrement şi recreere. În luna februarie vom avea contractul de execuţie semnat şi vom demara lucrările, care se vor întinde pe 2-3 ani. Să ai o piscină acoperită, cu apa încălzită lângă pârtia de schi sau să ai lângă ştrand şi un alpine coaster, sunt chestiuni care se completează, care dau o valoare superioară zonei”, a mai spus primarul Ovidiu Creţu.

 

Comentarii

22/01/20 13:53
Vizitator

Comuna Livezile va avea Bazin de înot acoperit înaintea orasului Bistrita. Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a anunțat că a decis să completeze cu încă opt investiții lista obiectivelor care se realizează în baza proiectului pilot ”Bazin de înot didactic”, Subprogramul ”Bazine de înot” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții. Unul din cele 8 bazine de înot sunt prevazute în 8 județe din România, printre care și Bistrița-Năsăud, în comuna Livezile.
Si asta nu-i singura situatie de acest fel. Dupa cum se stie si in orasul Beclean a fost inaugurat in anul 2015 un bazin de inot acoperit, construit tot prin Compania Națională de Investiții, in timp ce la Bistrita cu Cretu la timonă bate pasul pe loc. De altfel, orasul Beclean se apropie tot mai mult de statutul de statiune turistica si balneara, datorita unui primar cu viziune si vointa care a reusit sa faca din lacurile sarate de la Figa o adevarata minune. Cu toate ca si orasul Bistriţa dispune în apropiere de locaţii cu izvoare sărate (Saratel, Sărata şi Slătiniţa) nu s-a reuşit să se valorifice aceste facilităţi prin amenajarea unor staţiuni balneare locale. Din contră nu se intreprinde nimic, din cauza că Bistrita este condusă de un primar mediocru, lipsit de orizont, care a rămas incremenit in tâmpenia numita pompos si neromâneste “Wonderland”, un proiect neeligibil pe fonduri nerambursabile, fără perspectivă situat pe pasunea din Unirea la poalele dealului “Cocos”, unde s-au cheltuit peste 5 milioane de euro din imprumuturi bancare, pe o pârtie de ski nefunctională si unde se aruncă in continuare alti bani din bugetul local, pe lucruri inutile. Acum Cretu pe care nu-l duce capul să facă proiecte eligibile pe fonduri guvernamentale vrea sa arunce alte milioane de lei din bugetul local pe o tâmpenie numita Aquapark.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5