Lux sau rezistenta? – ce spun expertii Stifler despre carcasa smartphone-ului iPhone 7

Competiția între sistemele Android și Apple este în continuare una strânsă. Modelele recent lansate de fiecare dintre acestea vin cu numeroase avantaje, însă preferințele clienților nu pot fi contestate. Pe 7 septembrie 2016 Apple a lansat un model diferit de iPhone. Smartphone-ul este realizat după tehnologie de ultima generație, fiind un alt produs pe care Tim Cook, CEO Apple, îl consideră unul dintre cele mai bune din toate celelalte lansate. Este un dispozitiv ce propune utilizatorilor inovații deosebite și sigure, dar în aceeași măsură și promițătoare.

Ce spun experții Stifler despre acest dispozitiv inteligent, care a reușit să capteze interesul iubitorilor de smartphone și tehnologie? Ei bine, cu siguranță că procesorul de ultim trend și camera foto modernizată în totalitate pe care le include acesta au reușit să atragă atenția și laudele specialiștilor din spatele acestui magazin de accesorii profesional.

Ceea ce a reprezentat un punct de interes pentru aceștia sunt difuzoarele stereo pe care le are dispozitivul în dotare, ca și inventivitatea mărcii cu privire la portul pentru căști. Este vorba despre un model de iPhone ce prezintă o sensibilitate mult mai delicată la atingere, fiind destinat pentru a le oferi cumpărătorilor experiențe unice. Design-ul plăcut reprezintă un motiv în plus de a investi într-un astfel de telefon, ca și rezistența crescută pe care acesta o prezintă la apă – cu alte cuvinte reprezintă un adevărat succes de care se pot bucura toți cei care sunt dispuși să facă o astfel de achiziție.

Specificațiile modelului iPhone 7 se prezintă promițător, fiind soluția optimă pentru cei care doresc un plus de performanță și aplicații care să funcționeze la un nivel ridicat atât din punct de vedere al eficienței, cât și al aspectului.

Articolul prezintă un display de 4,7 inch și are o greutate de 138 g. Reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să realizeze fotografii inedite, cu ajutorul celor două camere pe care le include, ce reușesc să capteze cadre clare și calitative – cea principală este de 12 MP, iar cea secundară de 7 MP. Produsul este rezistent la apă și lichide, ceea ce este extrem de avantajos, mai ales pentru cei care își defectează frecvent dispozitivul astfel.

În urma analizei realizate de specialiștii din spatele magazinului online de accesorii mobile Stifler.ro, dar și a altor experți în domeniu, un avantaj identificat în ceea ce priveste modelul iPhone 7 este carcasa acestuia. Pentru că prezintă șanse destul de ridicate de a se fisura, crăpa sau deteriora, cea mai bună modalitate de protecție o reprezintă husele destinate acestui scop. Este elementul pentru care compania fondată de Steve Jobs nu s-a oferit să ofere garanție, pentru că se cunoștea dezavantajul pe care îl prezintă.

Chiar dacă în condiții normale de utilizare dispozitivul inteligent nu va crea probleme, este de preferat achiziționarea de husa iPhone 7 pentru a diminua riscul de deteriorare a dispozitivului. În acest sens, doritorii pot profita de varietatea de oferte pusă la dispoziție pe site-ul mai sus menționat. Întreaga gamă de produse prezintă calitate înaltă și rezistența necesară pentru a feri telefonul de zgârieturi, de contactul cu lichide, șocuri, lovituri și orice alt aspect nedorit.

Începând de la accesorii cu un design realizat în linii simple și până la cele mai deosebite, destinate protecției suplimentare, acest furnizor reușește să îndeplinească cerințele tuturor și să răspundă chiar și celor mai pretențioase preferințe. De asemenea, varietatea materialelor reprezintă un aspect important pentru clienți. Capacitatea acestora de a proteja dispozitivele contează foarte mult, motiv pentru care specialiștii Stifler oferă numai articole confecționate din materiale rezistente și sigure precum policarbonat (un plastic ce dispersează cu eficiență șocurile), policarbonat și poliuretan termoplastic, plastic și silicon dens etc.

Prețurile diferă în funcție de caracteristicile pe care le prezintă fiecare produs în parte, de rezistența pe care o prezintă, de culori, modele și design. Un lucru este însă cert și anume că raportul dintre acestea și calitate este întotdeauna unul rentabil, fiind motivul și pentru care tot mai mulți utilizatori plasează comenzi de la acest furnizor de top.

În ceea ce privește butonul home și camera foto, acestea ar putea fi expuse riscului de defectare în situația în care nu se acordă o atenție sporita protecției lor.Spunem asta chiar dacă prezintă și un strat de safir implementat de Apple, pentru că ar putea fi comparabil cu Gorilla Glass. Ecranul dispozitivului dispune de protecție, mai exact de o sticlă minerală ce aduce rezistență crescută în caz de zgârieturi sau orice alte evenimente nedorite. Pentru siguranță deplină însă este necesară achiziționarea unei folii de protecție de calitate. În acest fel, proprietarii dispozitivului au siguranța că investiția lor este perfect protejată.

Cei interesați de o husă iPhone 7 calitativă sau varietate în modele pot să acceseze pagina stifler.ro pentru servicii ireproșabile și livrare promptă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]