Manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la înființarea subunității de pompieri năsăudene

Comunicat de presă

Vineri, 4 noiembrie a.c., la sediul subunității de pompierii militari din Năsăud a avut loc un ceremonial militar, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea Secției de Pompieri Năsăud.
Am avut deosebita onoare să îi avem alături de salvatorii năsăudeni pe vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița – Năsăud, doamna Camelia Tabără, primarul orașului Năsăud, domnul Dorin Vlașin și oficialități locale, parteneri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud.
Pompierii militari năsăudeni au demonstrat o pregătire fără cusur și merită din plin aprecierile noastre. Prin devotamentul și profesionalismul dovedite zi de zi, pompierii năsăudeni și-au câștigat respectul comunității din orașul academicienilor și împrejurimi.
Trecută printr-un amplu proces de modernizare în ultimii ani, Secția de Pompieri Năsăud este astăzi una din cele mai bine organizate subunități din țară, încadrată cu personal profesionist, ofițeri, subofițeri și soldați – pompieri profesioniști, cu tehnică de intervenție de ultimă generație, aflată în permanent proces de adaptare la nevoile cotidiene. De la înființarea subunității și până în prezent, pompierii salvatori au gestionat 19132 situații de urgență, dintre care 16032 cazuri medicale prespitalicești gestionate de echipajul de prim ajutor SMURD. Cel puțin tot atâtea persoane au primit sprijin de la echipajele profesioniste ale pompierilor militari în momente grele, de cumpănă, provocate de cele mai diversificate situații de urgență.
Acest moment aniversar ne oferă ocazia de a le adresa cele mai calde felicitări, urări de sănătate, putere de muncă și succes în îndeplinirea misiunilor.
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU „BISTRIŢA”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5