Mesaje emoţionante de la artiştii bistriţeni, către ceruri, la sufletul Ramonei Fabian

Ramona Fabian: Om am fost eu până acuma / Până am fost în rând cu lumea / Da de amu mă dă deoparte / Şi ea mere mai departe / Că aşa ne scrie în carte / M-am trezit că viaţa îi gata / Şi n-o să mai fie alta / Îmi pare rău şi mă apasă / Şi rău şi bine te lasă / Da măcar o fost frumoasă / Amu cânt şi mă ascultaţi / De mâine toţi mă uitaţi / Mă fac una cu pământul / Trec aşa cum trece gândul / Căci n-o să-mi mai vie rându / Ăsta-i chinul cel mai rău / Să te laşi de traiu tău / Să intri în pământul greu

Trecerea la veşnicie a interpretei de muzică populară Ramona Fabian sâmbătă, în jurul orei 13.40, la vârsta de 34 de ani,într-un accident teribil de maşină a şocat lumea muzicii populare. Nimic nu a prevestit tragedia care avea să se întâmple. Ramona chiar a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de la evenimentul la care a cântat înainte de tragedie. În imaginile postate pe rețeaua de socializare, interpreta apare plină de viață și extrem de fericită. De la aflarea tristei vești, colegii de cântec de la Bistriţa au postat zeci de mesaje de condoleanțe pe contul de Facebook al acesteia.

Marcel Avram, colegul de scenă cu care a realizat cele mai frumoase duete, scrie: "Dumnezeu s-o aiba in paza si sa o ierte, pe iubita si buna noastra colega Ramona Fabian...O mare si grea pierdere, imensa....Sunt alaturi de familia ei...Cu siguranta o sa-mi lipseasca.... si nu numai mie, tuturor celor care au indragit-o. Un suflet de neimaginat. MARE DE TOT...."
La rândul lui, Alexandru Pugna transmite condoleanţe familiei " Bunul Dumnezeu sa te odihneaca RAMONA FABIAN. Vei trai mereu in sufletul celor ce te-au cunoscut ca om si artist. Cantecele tale te vor tine mereu vie in sufletele noastre. Acolo sus "Tezaurul folcloric romanesc" s-a mai inbogatit cu o voce deosebita... Candva, cu totii ne vom reintalni "La portile Cerului" unde poate "TEZAURUL FOLCLORIC ROMANESC" se va reliefa in alte dimensiuni... Drum bun spre LUMINA...Putere multa familiei si celor dragi pentru a trece peste aceasta grea pierdere."

"Sunt muta de durere! A fost ,talentata, frumoasa si cu suflet bun! Sa se odihneasca in pace!" scrie Domnica Dologa.

"Odihna vesnica ! A iubit- o Dzeu mai mult decat noi!" - Matilda Pascal Cojocăriţa.

"Sa te odihnesti pace Ramona..!!Condoleante familiei!" -Petre Petruse.

"A plecat dintre noi o voce duioasa si o colega minunata Ramona Fabian...Dumnezeu sa o odihneasca in pace! " -Cristina Retegan.

"Doamne ce nedreapta e viata!!! Ca si alti colegi de cantec,nu pot sa cred ca Ramona Fabian nu mai este de azi printre noi.Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace...ne-a lasat un mare gol in suflet tuturor....Sincere condoleante familiei,de care suntem cu totii alaturi!OF DOAMNE!!!"-Nicu Cioancă.

"Nu pot sa cred!!!!!Sunt încremenita de durere!A fost atât de frumoasa si de talentata!!!!{"O fata frumoasa la chip si suflet"!Asa te prezentam, draga Ramona!}D-zeu sa o odihnească in pace!!!"-Ileana Melean.

Lista mesajelor, sute pe pagina Ramonei, impresionează pînă la lacrimi:

Mircea Cartisorean: “Cu adanca durere in suflet si multe regrete si lacrimi ne luam “ramas bun” de la buna si draga noastra colega si prietena, care in urma cu cateva ore a incetat din viata intr-un tragic accident rutier.Adio draga si frumoasa, Ramona Fabian !!Vei ramane vesnic in amintirea si sufletele noastre,te vom iubii si ne vom amintii in permanenta de glasul tau frumos si sufletul tau minunat!!Viata este nedreapta si uneori de neinteles!Odihna vesnica si sincere condoleanze familiei indurerate!!”.
Ale Alexandrutza: “Nu-mi vine sa cred…. E un soc pentru toti care iubesc melodiile tale. Din cer, sper ca ne vei incanta cu cantecele tale minunate… Drum bun, Ramona “.
Costin Balasa: “Draga prietena, sa ai calea lina catre cer, iar ingerii sa-ti fie alaturi! Dumnezeu sa aiba grija de tine acolo unde ai plecat asa tanara!!!”.
Adrian Pasca: “Astazi am aflat si eu veste si am ramas socant , imi pare rau pt cele intamplate Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnesti in pace, tranzmit multe condoleante Familiei “.
Mariana Oiegas: “Nu pot sa cred asa ceva ,abia acum am aflat ,am ramas stupafiat ,fara cuvinte si plang de nu pot sa ma opresc ,nu pot sa cred ca ai plecat ,o voce de exceptie ,o minunatie de fata ,pacat ca ai plecat asa de repede ,saptamana aceasta am postat pe facebook o piesa minunata de a ta scumpa mea ,inca o data trebuie sa spun ca imi pare extrem de rau …b-nul d-zeu sa te odihneasca in pace ,sa canti cu ingerii iar noi vom ramane cu frumoasele tale cantece ,,Sincere condoleante familiei si Adio scumpa Ramona Fabian dormi in pace”.

Vorbe ce te fac să plângi, la fel şi cântecul Ramonei, un adevărat testament, spus mult prea repede:

Comentarii

06/10/13 11:43
Marioara Sigheartau

Dumnezeu sa-i faca loc in corul ingerilor

11/10/13 22:26
farcas vasile ilie

dumnezeu s-o odihneasca in pace a fost bucuria familiei cu cintecele ei

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5