Palatul Copiilor Bistrița – 70

Mesajul Instituţiei Prefectului pentru Palatul Copiilor Bistrița, la ceas aniversar

Cu o activitate bogată și cu o oferă educațională atent selecționată de-a lungul timpului, Palatul Copiilor Bistrița – care în acest an sărbătorește 70 de ani de existență, numărându-se printre primele cinci unități de învățământ de acest gen din România – și-a dovedit pe deplin utilitatea și eficiența. A oferi copiilor posibilitatea de a-și exersa talentele și de a-și pune în valoare creativitatea reprezintă un demers care aduce beneficii, pe termen lung, atât tinerilor cât și comunității.
Pentru aceasta, e nevoie de oameni harnici, sufletiști și cu viziune. La Bistrița, am avut parte, întotdeauna, de asemenea persoane dedicate, al căror efort s-a materializat prin obținerea de către tineri a numeroase și valoroase premii.
Este vizibil faptul că, în această instituție, munca celor implicați nu se rezumă doar la fișa postului, ci continuă cu munca voluntară pentru educarea pasiunilor. Atunci când e nevoie, nimeni nu se dă în lături de la a munci suplimentar, așa cum, de exemplu, știm că s-a procedat recent după primirea noului sediu de pe strada Alexandru Odobescu, pentru ca acesta să fie cât mai atractiv.
Acum, la scurt timp după deschiderea oficială a noului an, suntem convinși că așteptați copiii cu brațele și inimile deschise, dornici de a continua împreună drumul spre noi descoperiri. Cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, vă felicităm și vă urăm mult succes pe toate planurile! Totodată, le mulțumim tuturor celor care au muncit de-a lungul timpului la Palatul Copiilor Bistrița pentru efortul desfășurat.
La mulți ani!
Eugen Curteanu - Subprefect
Mesaj din partea conducerii Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5