Mitropolitul Andrei a binecuvântat monumentul funerar al regretatului primar Viorel Chirlejan

Momente de pioasă aducere aminte la mormântul primarului Viorel Chirlejan. Mitropolitul Andrei, alături de protopopul Doru Zimveliu şi de un sobor de preoţi, a sfinţit monumentul funerar, ce a fost amplasat la căpătâiul fostului primar. Crucea, din marmură, a costat în jur de 10.000 lei şi de acum este semnul că în curtea bisericii din Şirioara îşi duce odihna veşnică unul dintre cei mai iubiţi fii ai comunităţii.

Au fost prezenţi cu o rugăciune şi un gând bun, alături de soţie şi cei doi copii, primarul comunei Sorin Sfintean, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, vicepreşedintele Alexandru Pugna, primarii Ioan Bob – Şintereag, Romeo Florian – Lechinţa, Vasile Găurean – Galaţii Bistriţei, purtătorul de cuvânt al CJ – Bogdan Ivan.

Primarul Viorel Chirlejan a trecut la cele veşnice în anul 2011, la vârsta de 56 de ani. Născut în satul Coasta, dintr-o familie de gospodari, a crescut cu dragostea faţă de oameni, întreaga viaţă dedicându-şi-o comunităţii. Era primarul tuturor, ajungând la al treilea mandat, în urma lui rămânând realizări care vor vorbi peste timp despre proiectele sale.

Comentarii

12/08/15 14:40
Vizitator

Parafrazand titlul unui film romanesc, „Despre morţi numai de bine”. Filmul politist a carui premiera a avut loc in 2005, dezvaluie fata nevazuta a societatii romanesti de astazi. Traficanti de droguri, prostituate, criminali, politisti duplicitari, politicieni corupti alcatuiesc lumea dubioasa a filmului “Despre morti numai de bine”. Actiunea filmului se rezuma la afaceri murdare, reglari de conturi, coruptie si santaj, componente ale sistemului social care este democratia. In final, binele triumfa, reusind sa castige lupta impotriva raului.
Asadar, parafrazand titlul filmului, oricate „pacate” o fi avut fostul primar din Şieu Odorhei, despre morţi numai de bine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5