Mitropolitul Andrei a botezat pe micuţul Ioan Mina. Bucurie mare în casa părintelui Ceuşan din Monor

Bucuria mare pentru familia părintelui Iuliu Ceuşan, dar şi pentru întreaga comunitate din Monor, la botezarea celui de-al cincilea copil.
Venit în casa părintelui Iuliu şi a preotesei Camelia în seara de Crăciun, Ioan Mina a fost botezat la sfârşitul săptămânii trecute de Mitropolitul Andrei în Biserica din Monor, alături de părintele protopop Alexandru Vidican şi de un sobor de 14 preoţi. Emoţii atât pentru părinţi cât şi pentru naşii micuţului, părintele Silviu Negruţiu de la Catedrala din Târgu Mureş, împreună cu preoteasa Silvia, în momentul botezului cu apă a micuţului îngeraş.
În Cuvântul de învăţătură, Mitropolitul Andrei a vorbit despre însemnătatea botezului creştin şi despre bucuria de a fi înconjurat de îngeraşi, la fel cum este familia preotului Ceuşan.
La botez au fost prezenţi şi cei patru fraţi ai micuţului Ioan Mina: Iulian, Andrei, Maria şi Nectarie, dar şi mulţime de credincioşi, alături de primarul Ioan Cira, viceprimarul Gheorghe Moţoc, managerul Carmolact – Ioan Neagoş, precum şi artista Cornelia Ardelean Archiudean, care a cântat atât pricesne, cât şi melodii tradiţionale la masa ce a adunat întreaga comunitate la Căminul Cultural din Monor.
Urăm celui care a devenit prin botez un creştin adevărat, micuţului Ioan Mina, să crească mare, iar pe drumul vieţii lui să fie însoţit de îngerul păzitor şi să fie luminat spre bucuria părinţilor – preotul Iuliu şi preoteasa Camelia Ceuşan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5