Năsăudeanul Vlad Petri, locul 3 în etapa Campionatului Naţional de Karting de la Târgu Secuiesc

          În acest sfârşit de săptămână, la Târgu Secuiesc a avut loc etapa a II-a a Campionatului Naţional de Karting 2020. Sportivul năsăudean Vlad George Petri a reuşit să se claseze pe locul III în competiţia juniorilor.

          Participarea tânărului sportiv a fost posibilă cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean, în urma aprobării proiectului cu finanţare nerambursabilă „Performanţă în karting”.

          Pentru perioada următoare, sunt programate o nouă etapă la Bacău şi apoi Cupa României la Bucureşti. Vlad Petri practică acest sport de la vârsta de 4 ani, după ce părinţii şi-au dat seama de talentul acestuia. Deocamdată, concurează pe un kart închiriat, în urma finanţării nerabursabile urmând să-şi achiziţioneze unul.  Pentru antrenamente, acesta se deplasează în weekend-uri la Târgu Secuiesc, Braşov sau chiar Bucureşti.

Anul trecut a fost vicecampion naţional în competiţia organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, fiind premiat la Gala Campionilor.

Vlad Petri este elev al Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Năsăud, are rezultate foarte bune şi la învăţătură încheind anul şcolar cu o medie de peste 9.80, ceea ce ne arată că sportul, de orice fel, formează caractere puternice şi poate face casă bună cu educaţia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5