Peste 100 de sesizări transmise către Primăria Bistriţa, prin City Health! Descarcă aplicaţia în telefon!

Implementarea unui instrument digital pentru comunicarea cu cetățenii se dovedește a fi de un real ajutor în identificarea și rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă.

"Iată că, în 10 zile de la lansarea aplicației City Health, au fost create aproape 1000 de conturi și au fost transmise peste 100 de sesizări, din care mai mult de jumătate au primit deja o soluționare.

Este doar un prim pas pe care l-am făcut în crearea unui sistem eficient de comunicare între administrație și cetățeni, care are ca scop final eficientizarea procesului decizional și îmbunătățirea calității serviciilor oferite cetățenilor.  Toate sesizările sunt analizate zilnic și vor fi cuprinse în planurile de intervenție ale serviciilor operative din cadrul primăriei sau în documentațiile tehnico-economice care vor fi elaborate în vederea derulării unor investiții viitoare.

În următoarea etapă vom consulta cetățenii cu privire la câteva proiecte de impact major care urmează a se derula și vom operaționaliza bugetarea participativă astfel încât cetățenii să poate depune propuneri de proiecte care vor fi finanțate din bugetul local. Obiectivul declarat este acela de a crește exponențial gradul de implicare a cetățenilor în luarea deciziilor care privesc atât viața de zi cu zi, cât și viitorul nostru, al tuturor", transmite primarul municipiului Bistriţa,  Ioan Turc.

 

 

Comentarii

17/12/20 11:51
cititor

Ma, ne-ati inebunit cu toate aceste aplicatii pe telefoane !
Sunt tare curios ce se ascunde de fapt in spatele tuturor acestor aplicatii ... la care mare majoritate " pune botul " ?! Vrea neaparat sa stie " CINEVA " ... toate numerele de telefon ale tuturor, vrea sa completeze " fisele cu date personale " la toata pu.pu.li.mea... , vor sa stie ei totul despre noi toti cei care punem " bo.tul "... sau ce anume ... de fapt ?!
Bancile de fapt, ar vrea si plata la WC-ul public ... s-o facem cu telefonul mobil ... Hackerii... au spart serverele de la NASA... si n-or sparge niste conturi de banci... daca toate prostiile vi le implementati in telefoanele mobile ?
FITI OAMENI BUNI SERIOSI SI NU VA MAI IMPLEMENTATI TOT FELUL DE PROSTII IN TELEFOANE, PASTRATI-VA IDENTITATEA SI DATELE PERSONALE SI NU VI LE DATI LA TOATA LUMEA SI PESTE TOT ... AIUREA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5