Poliţia ecologică a igienizat stațiunea Colibița

Raul Ciprian Neamţi

O acțiune de igienizare a avut loc marţi, în stațiunea Colibița. Voluntarii Asociației Creative Ideas of Youth People to Society din Bistrița au igienizat aproximativ 15 km din Cheile Bistriței Ardelene, începând din pasul Șoimu până la coada lacului. Acțiunea s-a desfășurat în parteneriat cu Primăria Bistrița Bârgăului și Ocolul Silvic Bistrița Bârgăului.

Tinerii intitulați ”Patrula ECO” au strâns în jur de 100 saci de gunoi. La acțiune s-au alăturat primarul Vasile Labă, viceprimarul Sorin Nuşfelean și o parte din consilierii locali din Bistrița Bârgăului dar și angajații Ocolului Silvic Bistrița Bârgăului.

Tinerii consideră că pentru promovarea stațiunii Colibița este nevoie în primul rând de o igienizare.

Asociația Creative Ideas of Youth People to Society a mai ecologizat în luna iulie râul Bistrița, porțiunea care traverseaza orașul, și pădurea Schullerwald.

 

test2

Comentarii

30/08/17 10:29
Cititor

Felicitari domnilor ! Bine ar fi sa luati cu voi si cate un scorbaci din ala ca la caii bargauanilor si sa-i plesniti pe ci.o.ma.rlanii din zona cu el de sa le sara sange din c.. ca poate numai asa nu si-or mai arunca gunoaiele pe drumuri, prin santuri si pe cursurile de ape, iar cei care ies la "verde" nu vor mai lasa adevarate "tarle" dupa ei cand poleaca...
La noi, deheaba au liceul ( cu bac...), fac facultati ( chiar si la pune x-ul ) , cu mastere... ca imediat ce ajung la "verde" efectiv se c.a.ca pe el ... ! Asta-i Romania , asta-i civilizatia si educatia noastra de contzarani ( din care si eu fac parte, nu va faceti probleme... ca nu-s io mai dat dra.cului ) .
Dureros... foarte dureros ce fel de popor avem si ce fel de oameni suntem cu toate scolile si calificarile noastre ... ! De cele mai multe ori, ti-e "scarba" cand ajungi undeva la "verde" de ceea ce au lasat cio.mar.lanii de dinaintea ta ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]