Ponta: Legenda lui Traian Băsescu, învingătorul, a murit!

 

Premierul Victor Ponta se declară mulţumit de rezultatul votului şi spune că USL are majoritate parlamentară şi tot ceea ce trebuie să facă este ,,să-i apere pe români”, scrie pesurse.ro.

,,Trebuie să ne facem datoria şi să-i apărăm pe români de ei", a declarat vehement Ponta, care a precizat că Băsescu "trăieşte în lumea lui" şi că nici măcar nu ştie ce i s-a întâmplat .

Cât despre o posibilă colaborare cu preşedintele Traian Băsescu, Victor Ponta spune că "nu ai de discutat cu un om pe care românii l-au respins".

,,Este extrem de incoerent, n-ai ce discuta cu el”, a declarat Ponta.

La întrebarea cum poate fi condusă România când există o ruptură între preşedinte şi Guvern, Victor Ponta a corectat jurnaliştii şi le-a spus că ruptura este între Traian Băsescu şi români.

,,Vorbim de o ruptură totală între Traian Băsescu şi români”.

Ponta: ,,Vom câştiga alegerile din toamnă!”

,,Vom câştiga alegerile din toamnă şi vom încerca să diminuăm prejudiciile pe care le va aduce dumnealui”, a spus Victor Ponta, referindu-se la imaginea României în Uniunea Europeană şi mai ales la declaraţiile ,,responsabile ale lui Băsescu”.

Premierul se declară nemulţumit de faptul că perdantul rămâne la Cotroceni.

,,Nu va mai fi luat în serios. Băsescu nu mai reprezintă interes”, a spus Ponta.

Gata cu referendumul

Cât despre posibilitatea unui alt referendum, premierul spune că nu e cazul.

 ,,Lucrul e foarte clar. Băsescu nu mai reprezintă pe nimeni. Nu cred că o luăm de la capăt. Băsescu nu mai are niciun fel de legitimitate şi va sta la Cotroceni în maşini, vile cu câţiva profitori. Atât. Încearcă să se agaţe de putere Eu sunt foarte mulţumit de cifre. 8 milioane de voturi la demitere, în condiţiile în care maghiarii au boicotat total. De la 4 milioane de voturi la locale, la 8 milioane în iulie e o diferenţă uriaşă. Rezultatul extraordinar!”, a spus Ponta, citat de pesurse.ro.

Comentarii

30/07/12 20:59
Vizitator,
31/07/12 08:24

Tocmai ai pierdut domnule Ponta asa cum am prezis saptamana trecuta !

http://xdangels.com/vei-pierde-domnule-ponta/

31/07/12 09:04
Vizitator

Puciul pus la cale de USL (Uniunea Stalinist- Leninista) si simulacrul de consultare populara din 29 iulie, a avut un singur rezultat: invrajbirea romanilor. Ardeleni contra mitici, romani contra maghiari, etc. Si toate acestea alimentate de un individ badaran, plagiator si impostor, fara orizont politic, care in mod inconstient declara in final ca guvernul trebuie sa-i apere pe cei 8 milioane de romani care au votat DA la referendum. Si ceilalti nu sunt tot romani? Guvernul condus vremelnic (sper cat mai putin) de acest individ nu este guvernul Romaniei, adica al tuturor romanilor?

31/07/12 12:10
erwertghrthrth

Stimate..." vizitator", asa este cum spuneti dvs. cu totii din tara asta suntem romani !
Problema fireasca si legala este ca acesti romani, care au votat cu DA la acest referendum, trebuie sa fie raportati la numarul reali de alegatori din tara, indiferent cat ar fi el ! Nu vi se pare firesc si normal ? De ce va temeti ? Situatia normala si fireasca a lucrurilor, n-o puteti schimba si de va bateti de "ceasul mortii" !
Nu mai tot "ocarati" pe domnul Ponta... ca nu schimbati nimic din asta ! Trebuia sa va ganditi la aceste "fenomene", inainte de a pierde Dvs puterea ! Stati linistit ca nu sunt USL-ist cum ati fi inclinat sa credeti ca scriu acest comentariu, dar m-am saturat sa va tot aud pe Dvs cei din PDL aflati in opozitie in acest moment, cum caracterizati si dati epitete tuturor celor care v-au inlocuit si cum faceti adevarate crize de isterie, ca ati fost "inlocuiti" . Dupa cate-mi dau eu seama si marea majoritate a romanilor din aceasta tara, cu totii... fara exceptie... cam de la "Stalinisti-Comunisti" ... ne "tragem", chiar si Dvs care comentati.
Nu stimate domn, USL nu inseamna "Stalinist-comunism" ci asa cum se cheama in modul oficial dat de romanii care i-au ales acuma la putere, adica "SOCIAL-DEMOCRATIE"! Inseamna o "putere", care tine parte celor multi si cu venituri modeste, care abia isi trag "picioarele dupa ei"... urmare a guvernarii PDL-ului de 8 ani incoace , iar PDL inseamna "democratie-liberala"... , nimeni nu v-a caracterizat si nu v-a comparat altfel !
La urma urmei, chiar si comunistii daca se vor intoarce inapoi in Romania, am toata convingerea ca nu ar fi prea comod pentru Europa, dar pentru noi toti, ar fi mult mai bine decat cu PDL-ul la putere!
Daca pleaca domnul Ponta si domnul Antonescu de pe functiile ocupate in prezent, stati linistiti, ca in nici un caz, pe ele nu se vor inapoia cei care au fost pana acuma... deci, lasati-o "moale" !
La urma urmei, DEMOCRATIE, nu inseamna nici PDL cu toti acolitii lor si nici USL ( cu toti acolitii lor) ci inseamna cei pe care-i prefera poporul roman, dupa un scrutin legal si raportat la o populatie reala din momentul sustinerii acestuia, nu raportate la anii " cand era bunica fata ( mare) " !
Rai, buni... cum or fi, acuma de Dvs "am scapat" si sper sa fie definitiv si pe vecii vecilor... ! Ati facut si lucruri rele si bune, dar acuma va rugam lasati-ne in "plata Domnului"... ca de "plata Dvs"... ne-am saturat !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]