PREMIERUL GRINDEANU, la BECLEAN: Eu sunt optimist !

Premierul Sorin Grindeanu şi ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc au ajuns la Beclean după ora 20:00, cei doi fiind aşteptaţi de mai multe duzini de beclenari dar şi de primarul Nicolae Moldovan.

Pe esplanada din faţa primăriei Beclean, premierul secondat de Radu Moldovan şi Nicolae Moldovan a vorbit în faţa oamenilor despre planurile ambiţioase ale Guvernului Grindeanu, despre interesul major pe care Executivul îl are pentru contimuarea investiţiilor în judeţul Bistriţa-Năsăud: centură ocolitoare pebtru oraşul Beclean, reabilitarea celor două DN 17, C şi D.

PREMIERUL SORIN GRINDEANU

Cei din sud cred că noi în Ardeal și Banat stăm mai bine din punctul de vedere al infrastructurii, nu e chiar așa. Stăm mai bine din alte puncte de vedere, dar ca drumuri lucrurile sunt similare dacă nu chiar mai proaste decât în alte părți. Nu aveam cum să scap de insistențele prietenului meu Radu, se împlinesc 25 de ani de la constituirea CJ, și am primit atâtea mesaje de la domnul primar că nu aveam cum să nu opresc și la Beclean. Rugămintea mea, și le-am zis și părinților mei după ce am fost numit în această funcție, uitați-vă de două ori la felul în care sunt transmise lucrurile, hai să gândim de două ori lucrurile, poate reușim cu felul nostru mai așezat să impunem și un mod de administrare a țării și la București. Eu sunt optimist din acest punct de vedere, atâta timp cât am susținerea echipei și a dvs. Am avut un început de mandat nu simplu, dar am trecut peste. Suntem extrem de hotărâți ca tot ce am promis să facem, pe primele trei luni tot ce aveam scris în programul de guvernare am îndeplinit, intrăm în următoarele trei luni cu dezbateri pe Legea salarizării unitare, pe Legea prevenției. Singurul nostru este țel este să facem ce am spus în fața oamenilor, dincolo de spectacole, de show. În buzunarele dvs. se vede dacă v-a crescut pensia, dacă v-a crescut salariul, dacă circulă pe drumuri mai bune, dacă există centură, aia vede omul, dacă ce s-a promis se îndeplinește. Restul e spectacol.

Vizita premierului Grindeanu continuă marţi după următorul program:

Ora 9.30 – 10.30 – Primăria Orașului Năsăud – Întâlnire de lucru pe tema drumurilor naționale DN 17D și DN 17C.

Vor participa: Președintele Consiliului Județean, reprezentanții administrațiilor locale din zonă, reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj, Secția Drumuri Naționale Bistrița și reprezentanții celor mai importante firme private care își desfășoară activitatea în această zonă;

Ora 10.30 – 11.30 – Deplasare Năsăud – Mureșenii Bârgăului pentru vizita Șantierului de pe Lotul 1, Tronsonul 1, DJ 172D (Mureșenii Bârgăului – Colibița);

Proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală;

*oprire pe traseu la Primăria Prundu Bârgăului

Ora 11.30 – 12.30 – Vizită șantier;

Ora 12.30-13.15 – Deplasare spre Bistrița;

Ora 13.15-13.30 – Deplasare spre Centrul Cultural ”Dacia”;

Ora 13.30- 15.00 – Eveniment aniversar – 25 de ani de la constituirea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]