Primarul Sever Mureşan: Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de folclor din tot judeţul Bistriţa-Năsăud să vină joi la Telciu

Primăria comunei Telciu, Consiliul Local Telciu şi primarul Sever Mureşan se alătură eforturilor pe care le fac toate instituţiile de cultură ale judeţului Bistriţa-Năsăud în vederea susţinerii  şi promovării artelor  tradiţionale şi a cântecului popular autentic.

În acest sens, de-a lungul timpului, Primăria comunei Telciu a sprijinit material dar şi din punct de vedere moral toate manifestăriile care vizează tradiţia şi arta populară, Festivalul  Naţional-Concurs de Interpretare a Muzicii Populare Româneşti „Ion Sabadîş” fiind unul din aceste evenimente la care comunitatea din Telciu îşi aduce în fiecare an contribuţia.

De asemenea, anunţăm pe toţi iubitorii de cultură tradiţională din întreg  judeţul  Bistriţa-Năsăud că tot în sala de nunţi a comunei Telciu va avea loc joi, 26 octombrie, cu începere de la ora 15.00, prima ediţie a Festivalului Judeţeande Cultură Tradiţională „Obârşii”.

„Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de folclor din tot judeţul Bistriţa-Năsăud să vină joi la Telciu pentru a ne bucura împreună de cele două evenimente”, a spus primarul comunei Telciu, Sever Mureşan.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]