PSD: 22 de mii de șomeri într-o singură lună! Asta este imaginea reală a guvernării Orban!

22 de mii de șomeri într-o singură lună! Asta este imaginea reală a guvernării Orban care spune că a susținut firmele să supraviețuiască crizei!
Datele oficiale al Statisticii probează că economia privată se sufocă după ce a primit doar promisiuni de la Orban și Cîțu, în loc de oxigen! Iar rata șomajului în rândul tinerilor se apropie de #20%: unul din cinci tineri cu vârsta între 18 și 24 de ani a rămas fără serviciu!
#PSD este singurul partid care are #siguranțaloculuidemuncă drept prioritate a guvernării! Pentru dreapta, soluția standard la criza economică este #austeritatea!
Pe #6decembrie, românii trebuie să vină la vot pentru a spune #STOP guvernării Orban care taie salarii și locuri de muncă!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

03/12/20 09:16
un cetatean

Nu domnilor pesedisti,nu este imaginea guvernului Orban, este consecinta pandemiei.Dar ce importanta are adevarul in conceptia unei pesedist?
Voi care v-ati bazat existent poltica pe masluirea adevarului(minciuni) si slogane rupte de realitate,sunteti neschimbabili, dar vocali!
"Specilalistii"vostri plini de ifose dar fara competente, livreaza zilnic acuze, statistici "catastrofale".V-ati gandit vre-o clipa ca voi sunteti creatorii haosului economic si social?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5