PSD: Ludovic, ce mănânci de 6 lei pe zi? Cardurile, aproape IMPOSIBIL DE FOLOSIT pentru majoritatea beneficiarilor la nivel național!

6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, cărora le-a dat, în bătaie de joc, carduri pentru mese calde acum, în campanie electorală! Oare ce fel de mancare caldă preparată poți cumpăra cu 6 lei?

6 lei pe zi! Doar de la restaurantele închise de același Orban! În frig, pe terase, sau on-line, de la zeci de km distanță, pentru cei din mediul rural. Ați auzit ceva mai cinic de atât?! În Bistrița-Năsăud se pot întrebuința în doar 13 localități din totalul de peste 230 de localități.

Bineînțeles, banii pe card vor veni doar după alegeri. Acum, doar promisiuni...
Cei 6 lei/zi sunt aproape IMPOSIBIL DE FOLOSIT pentru majoritatea beneficiarilor la nivel național!

Așa sunt folosite fondurile europene, de un guvern care și-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toți românii. Total ineficient pentru persoanele cărora li se adresează programul european, dar în folosul clientelei liberale.
1. Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi?
2. A cui este firma care a tipărit cardurile?
3. Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

24/11/20 13:00
un cetatean

Cam ce mancati si voi la localul parlamentului.Ce-ar fi sa publicati lista de preturi, asa pentru cei nevoiasi!

26/11/20 11:21
cititor

Ma da sunteti culmea... cat si ce anume ati vrea sa fie " moca "... ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5