Radu Moldovan a confirmat faptul că a fost filat, ascultat şi pozat de servicii. La nivelul judeţului BN există peste 5000 de mandate de ascultare.

Declaraţia preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Rasu Moldovan a făcut declaraţia în condiţiile în care, a răspuns unei întrebări legate de modificările la Legile Justiţiei. Moldovan a apreciat că „sunt destul de multe jocuri de toate felurile, care au tot felul de interese și cred că e mult prea multă lume supărată că nu mai poate scoate banii din România afară și că trebuie să plătească impozitul pe profit”.

Potrivit lui Radu Moldovan, numai în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost semnate de judecători peste 5 mii de mandate de ascultare: „ Pentru cine? Suntem în administrație vreo 100, mai sunt oameni de afaceri vreo 100. Și până la 5000? Ce costuri sunt în această zonă?”, s-a întrebat retoric liderul PSD BN.

Radu Moldovan: „ Oricine greșește într-un stat de drept trebuie să plătească. Pe fond, nu vă pot da răspuns. M-am străduit și mă voi strădui să nu încalc legea. Am o serie de scrisori, de Crăciun, de Anul Nou, cât am fost interceptat, câte mandate și clasări… Acuzat de abuz, de luare de mită, de tot felul de lucruri, cu firme și cu oameni de care nu am auzit în viața mea. Am fost interceptat ani de zile, supravegheat, filat, fotografiat, tot ce vreți. De Crăciun mi le-au trimis doar unele și pe urmă, de Anul nou pe ale clasate și, între ele, m-au lăsat să mă bucur de sărbători. Sunt lucruri care fac parte din societatea noastră. Concluzia este că toți trebuie să fim egali în fața legii”, a conchis preşedintele  Radu Moldovan.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]