Rezultate excepţionale pentru boxul bistrițean, 31 de medalii la Campionatul Naţional şi Cupa României

Anul 2020 a fost un an greu pentru toată lumea sportului. Cu toate acestea, sportivii Secției de Box a CSM Bistrița a obținut un număr impresionant de medalii. Cu multă muncă, sacrificii și cu o dorință mare de performanță, sportivii bistrițeni au cucerit nu mai puțin de 31 de medalii la Campionatele Naționale și Cupa României, fiind vorba de sportivi selecționați în loturile naționale ale României.

    Toți acești sportivi merită felicitările noastre, un plus fiind pentru campionii naționali Ana-Maria Turc, Timeea Motogna, Eugenia Anghel, Andrei Măjer, Daniel Solomon; pentru Dana Borzei, Carmen Cocoș, Meltzer Silvia, Anghel Eugenia  - medalii de aur la Cupa României;  Mădălina Jarda, Andreea Preda,  Giulia Moldovan, Nicoleta Salvan -medalii de argint.

    Pentru tot ceea ce au realizat acești sportivi și antrenorii lor, merită felicitări.

    ”Mă bucur nespus de mult pentru toate realizările acestor sportivi de excepție, sunt mândru de tot ce au obținut și vreau să-i felicit prin intermediul dumneavoastră. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi - părinți, conducători și, nu în ultimul rând, prietenului și colegului de antrenament Alexandru Burz.

    Acești sportivi au depus o muncă enormă, au făcut niște sacrificii mari, au riscat în această perioadă tulbure pentru a-și atinge țelul.

    Sper ca cei care conduc destinele sportului bistrițean și nu numai să respecte legea, iar acești copii minunați să își primească acum, la final de an, premierea mult așteptată.

    Sărbători binecuvântate doresc tuturor și un an plin de împliniri și sănătate”
, ne-a transmis antrenorul emerit prof. Nicolae Zăpârțan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5