Nou în orașul tău !

SALONUL ELEGANCE – primul salon de rochii de mireasă din NĂSĂUD !

Salon ELEGANCE din Târgul-Mureș a deschis primul salon de rochii de mireasă la Năsăud. Inaugurarea salonului are loc astăzi 3 Aprilie 2017. Viitoarele mirese sunt așteptate să treacă pragul elegantului salon de unde pot fi achiziționate rochii de mireasă create cu bun gust și la prețuri accesibile cuprinse între 1000 de lei și 2500 de lei. Dacă modele expuse nu sunt ceea ce viitoarele mirese caută, acestea au la dispoziție cataloage ce cuprind modele de rochii de mireasă ce pot fi realizate în atelierele proprii ale firmei Elegance.
Primele 15 mirese care își aleg rochia de la Salonul Elegance până la data de 31.05.2017 vor beneficia de un voucer cu discount de 15% din preț. Tot din cadrul salonului se pot achiziționa accesorii pentru rochia de mireasă și bijuterii.
Salonul este deschis zilnic între orele 10.00-18.00, joi în intervalul orar 08.00-16.00 și sâmbăta de la ora 10.00 la ora 14.00.
Salonul este situat în orașul Năsăud, B-dul Grănicerilor nr.18, lângă Banca Transilvania. Pentru vizualizarea colecției anului 2017 puteți accesa pagina de web: www.salonelegance.ro sau pagina de facebook Salon Elegance.
Sunteți așteptați să treceți pragul acestui salon unde eleganța și bunul gust sunt la ele acasă !

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]