SANOVIL a început cea mai mare investiţie privată din regiune în domeniul sănătăţii. Spital de Recuperare şi Îngrijiri Paliative, la Bistriţa

Sanovil a demarat construcţia Spitalului de Recuperare şi Îngrijiri Paliative, imobil amplasat pe strada Tudor Jarda, în spatele actualei clinici. Este vorba despre o clădire modernă cu o suprafaţă de peste  3000 de mp.

„Spitalul de Recuperare şi Îngrijiri Paliative SANOVIL va fi unul dintre cele mai moderne din ţară şi va fi dotat cu piscine de recuperare cu apă dulce şi cu apă sărată, va dispune de toate mijloacele de recuperare umedă, împachetari cu nămol şi parafină, salină, saună caldă, criosaună. Va dispune de cele mai moderne mijloace de fizioterapie, roboţi computerizaţi pentru recuperare, masaje terapeutice, trei săli de gimnastică de recuperare pentru diferite specialităţi, săli de recuperare ocupaţională”, precizează manageril Sanovil Bistriţa, dr. Gavrilaş Mureşan.

Spitalul va fi construit pe 7 nivele, la etajele 2,3 şi 4 vor fi amenajate un numar de 31 de saloane cu câte două paturi fiecare, adică un total de 62 de paturi.

„Evident că saloanele vor dispune de cele mai bune condiţii de viaţă pentru pacienţii internaţi pentru recuperare cât şi cei pentru îngrijiri paliative. Estimam ca spitalul să fie gata pentru deservirea pacienţilor noştri la sfârşitul anului 2019”, declară dr. Gavrilaş Mureşan.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5