Doris Rai: Centru de îngrijiri paliative, la Ghinda, pentru că Bistrița Nouă are grijă de toți cetățenii

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele pe care le are pentru municipiu. Printre cele mai importante domenii pe care se bazează programul electoral al acesteia se numără sănătatea. Rai spune că Bistrița Nouă va avea grijă de toți cetățenii, motiv pentru care își dorește construirea unui Centru de îngrijiri paliative la Ghinda pentru bolnavii în fază terminală.

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele cuprinse în programul său electoral pe care le are pentru municipiu în calitate de viitor edil.

Printre proiectele sale de o importanță majoră se numără cele din domeniul sănătății. Rai spune că Bistrița Nouă va avea grijă de toți cetățenii, iar atunci când boala nu mai răspunde tratamentului curativ, administrația locală va fi pregătită să intervină.

„Bistrița Nouă trebuie să aibă grijă de toți cetățenii săi: tineri sau seniori, săraci sau bogați, oameni sanătoși sau suferinzi! Când boala nu mai răspunde tratamentului curativ, iar îngrijirea bolnavului la domiciliu devine dificilă sau depășește disponibilitățile de timp sau de pricepere ale familiei, administrația locală va fi pregătită să intervină!”, a scris candidata independentă pe pagina de Facebook.

În mesajul postat pe contul ei se socializare, Doris Rai a vorbit despre importanța creării unui Centru de îngrijiri paliative la Ghinda pentru bolnavii în fază terminală. Centrul de îngrijiri paliative ar urma să fie construit cu ajutorul fondurilor europene. Rai spune că a identificat deja în Ghinda un teren de o frumusețe aparte, într-o zonă liniștită, pe care va fi construit acest centru

„Vă propun crearea unui CENTRU DE ÎNGRIJIRI PALIATIVE, centru în care echipa multidisciplinară va interveni cu știință, căldură și resurse pentru a oferi pacientului și familiei sale șansa de a parcurge în liniște, demnitate și siguranță etapa bolii progresive, amenințătoare de viață. M-am gândit ca el să fie amplasat în localitatea componentă Ghinda, o zonă de o frumusețe aparte și foarte liniștită, unde am putea crea printr-un astfel de centru finanțabil din fonduri europene, și locuri de muncă”, mai scrie Doris Rai pe Facebook.

Pentru a asigura personalul medical care să lucreze în noul Centru de îngrijiri paliative, Doris Rai se gândește la un parteneriat cu școlile postliceale sanitare din Bistrița. 

 

Articol electoral comandat de Doris Gabriela Rai – candidat independent, executat de SC Răsunetul Media SRL, portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799

 

Comentarii

08/09/20 09:40
Bistritan

Prin expresia
" tineri sau seniori, săraci sau bogați, oameni sanătoși sau suferinzi! Când boala nu mai răspunde tratamentului curativ, iar îngrijirea bolnavului la domiciliu devine dificilă sau depășește disponibilitățile de timp sau de pricepere ale familiei... "
PRICEPEM FAPTUL CA VA FI TOT CU BANI , CA SI CEA DE LA CUSMA DE SUB PATRONATUL PRIVAT AL BISERICII ORTODOXE BN, unde deja costurile sufoca pe toata lumea, statul necontribuind cu absolut nimic .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5