Doris Rai: Primăria Bistrița va oferi consultanță GRATUITĂ pentru mediul privat în domeniul fondurilor europene

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, mai face cunoscut un proiect din programul său electoral. Într-un filmuleț animat postat pe pagina de Facebook, aceasta excplică faptul că își dorește ca echipa primăriei ce se ocupă de atragerea fondurilor europene să ofere consultanță gratuită mediului de afaceri.

„Pentru că fondurile europene sunt disponibile atât autorităților locale, cât și mediului de afaceri, și sunt (re)surse financiare foarte importante pentru dezvoltarea comunității, voi propune ca echipa de fonduri europene a Primăriei Bistrița să ofere consultanță GRATUITĂ cetățenilor și mediului de afaceri”, spune Doris Rai.

Având în vedere că fiecare afacere finanțată va însemna pentru Bistrița noi locuri de muncă, Doris Rai va răsplăti aceste noi afaceri cu reduceri de taxe și impozite.

Mai mult decât atât, candidata independentă spune că va dezvolta o aplicație prin care cei interesați de fondurile europene să fie ținuți la curent cu ultimele noutăți.

„Pentru ca bistrițenii să fie la curent cu toate liniile de finanțare, vom dezolta și o aplicație prin care cei interesați de fondurile europene să știe în permanență care sunt noutățile în domeniul programelor de finanțare europene”, mărturisește Doris Rai.

(Articol electoral comandat de Doris Gabriela Rai – candidat independent, executat de SC Răsunetul Media SRL, portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799)

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5