Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud la a treia mobilitate ERASMUS

Cea de-a treia mobilitate, din cadrul proiectului ERASMUS + MMIMPE, a cadrelor didactice din învățământul primar de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Năsăud a avut loc la Zespol Szkol Ogolnoksztalcacych W Szarowie/ POLONIA, în cadrul uneia din cele 6 școli partenere ale proiectului.
Din partea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Năsăud au participat trei cadre didactice: prof. director Secheli Mărioara, prof. Timiș Adela și prof. Mureșan Adela-Gabriela, coordonatorul proiectului la nivelul școlii dar și trei elevi din clasele a IV-a A, și a V-a A.
În cele 4 zile, cât a durat mobilitatea, participanții la în cadrul proiectului au vizitat școala gazdă, au participat la Workshop-ul cu tema: „Învățarea prin cooperare”, iar elevii români au avut posibilitatea de a participa la cursuri alături de elevii din Polonia. Experiența de învățare a fost interesantă atât pentru profesori, cât și pentru elevi, care au legat prietenii cu elevii polonezi.
Activitatea de diseminare a dat posibilitatea profesorilor participanți de a descoperi o nouă viziune și noi reguli ale învățării prin cooperare care pot fi aplicate cu succes la clasele unde predau, ca model de bună practică.
Un nou apel de înscriere pentru următoarea mobilitate de învățare va avea loc în perioada 16 octombrie - 21 octombrie 2016 la Sefkat Ilk Okulu Usak/TURCIA.

Profesor,
Mureșan Adela-Gabriela

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5