SCRISOARE DESCHISĂ Către cadrele militare în rezervă şi în retragere din MApN, MAI, MJ, MT, SPP, SIPA, SRI, STS, etc, care nu fa

Doamnelor şi domnilor colegi,

În condiţiile în care suntem supuşi unei agresiuni fără precedent, urmarindu-se nu numai pauperizarea şi incriminarea, ci lichidarea noastră ca structură socio-profesională, un număr îngrijorator de mare dintre dumneavoastră nu faceţi încă parte din SCMD. Explicaţiile sunt multiple. Unii dintre dumneavoastră, puţini la număr, trăind izolaţi, ca în deşertul Gobi, fără camarazi prin preajmă, fără Internet, fără televizor şi fără radio, nu aţi auzit încă de existenţa SCMD. Pe măsură ce vă veţi întoarce în Mileniul III, vă aşteptăm cu braţele deschise.

Cea mai mare parte dintre dumneavoastră, deşi aţi auzit de existenţa SCMD şi sunteţi la curent cu acţiunile sale, staţi în expectativă, nu din laşitate sau din calcul, ci pentru că, zeci de ani de educaţie în bocanci, cu inocularea datoriei “”ascultării faţă de ordine”” şi două decenii de mancurtizare, adică de imbecilizare a Românului prin învăţământ, cultură şi media, de conducere impasibilă şi trădătoare, de înlocuire a valorii autentice cu nonvaloare, v-au tocit, odată cu instinctul de conservare şi spiritul analitic şi iniţiativa! Cădeţi uşor pradă trădătorilor care se străduie să ne contracareze cu vorbe contrazise de fapte şi să ne manipuleze prin minciuni “”logice””. Vă vine greu sa admiteţi că cei pentru care aţi fost educaţi să vă daţi viaţa, fiindcă reprezintă Statul, sunt, astăzi, adversarul care trebuie lichidat tocmai pentru a salva Statul ! Ca să reveniţi la realitate, rupeţi-vă zece minute din timpul dumneavoastră şi verificaţi una din afirmaţiile care vă hipnotizează de 2 ani, scoţându-vă dintr-o luptă legitimă – aceea că ‘’pensiile sub 3.000 lei nu vor fi recalculate”, adică micşorate. Citiţi textul Legii 119/2010, textul Normelor de aplicare şi textul Proiectului Legii sistemului unitar de pensii şi veţi vedea că totul e gargară. E minciuna pe care o acceptaţi pentru că NU PUTEŢI CREDE, pentru că VREŢI CU DISPERARE SĂ FIE AŞA! Nicăieri nu apare, însă, vreun plafon, nicăieri cifra de 3.000 lei ! TOATE PENSIILE VOR SCĂDEA, ÎN BATJOCURĂ, ÎN CLIPA ÎN CARE, PRIN LEGE, DUPĂ O VIAŢĂ DE PRIVAŢIUNI, O VIAŢĂ DE CÂINE DE PAZĂ, VĂ VEŢI PIERDE CALITATEA DE MILITAR ! CÂnd vă vor veni fluturaşii acasă cu noile “”pensii”” veţi crede şi veţi scuipa imbecilii şi trădătorii, pe cei care, din paranoia de ‘’Napoleon”” neîmplinit sau din interes meschin, pentru avantaje de băieţi de minge, insultă, cu spume la gură, SCMD, perpetuând minciuna că militarii nu pot constitui sindicate. Verificaţi: în toate statele UE există SINDICATE ALE MILITARILOR ACTIVI, iar România de astăzi este stat membru UE, nu mai este România lui Stalin, Brucan, Walter Roman, Leon Tismineţki, Denis Patapievici, Hruşciov, Brejnev, Leonte Răutu sau Gogu Rădulescu. Când vă veţi trezi la realitate, vă aşteptăm cu braţele deschise, pentru că numai “”în Unire stă puterea””!

O altă categorie dintre dumneavoastră, o constituie “”Napoleonii”” – cei atinşi de paranoia Puterii, cei care le ştiu pe toate, le-au inventat pe toate, Soarele, Luna, culoarea “”verde””, etc, care au soluţii pentru tot, care consideră că s-au născut “”împăraţi”” ori “”Dumnezei”” şi care emit, de pe margine, sfaturi, ordine, directive, disperaţi că nu sunt în centrul atenţiei. Pe aceştia nu îi aşteptăm, pentru că suntem sătui de gargaragii, de nebuni, de deştepţi, în fruntea mesei, care îl înlocuiesc, întotdeauna pe “”NOI”” cu “”EU””, de “”Napoleoni””care au distrus sistemul nostru de apărare, convinşi că ideile strecurate de manipulatori sunt ale lor. Pe aceştia şi pe agramaţii care şi-au cumpărat titlurile şi gradele de care fac astăzi paradă, printr-un servilism dezgustător, cu bani peşin (30.000 $ gradul de general maior, înainte de anul 2000, 20 000 €, după 2000) sau prin relaţii de rudenie, nu-i aşteptăm ! Să ne critice în continuare de pe marginea şanţului, sufocându-se mai departe cu propriile lor ambiţii şi cu propria lor neputinţă ! Şi să producă ONG-uri care, adunate ca efective, ar demonstra că populaţia României este mai mare decât numărul rezultat din recensământ cu cateva milioane de cetăţeni cu drept de vot…

Şi a patra categorie, pe care, de asemenea, nu o aşteptăm, este cea a trădătorilor, a celor care au mers la pradă cu invadatorii, smulgând şi ei ciozvarte din vita lovită de moarte, numită România, sau primind pomeni (o “”fabrică de grade””, o maşină în folosinţă personală, o “”indemnizaţie””, o invitaţie la masa stăpânului, un bilet la sanatoriu, etc).

Tuturor, însă, din solidaritate oştasească, vă punem la dispoziţie, “”arme şi muniţii””, dacă vreţi să vă apăraţi, la un moment dat, singuri, drepturile, astfel:

1. Nu vă bazaţi pe Constituţia României, pentru că tovarăşul Băsescu şi gaşca lui de slugi au făcut din ea hârtie igienică !

2. Prevalaţi-vă de principiile de drept internaţional ale neretroactivităţii legii şi speranţei legitime.

3. Pensia nu este un venit, ci o creanţă asupra statului, conform soluţiilor date de CEDO.

4. Pensia este un drept câştigat, conform Convenţiei pentru drepturile omului, Protocolul 1, Art. 6.

5. Pensia constituie un drept patrimonial, conform Convenţiei pentru drepturile omului, Protocolul1, Art. 1.

6. Asimilata dreptului de proprietate, pensia nu poate fi diminuată (prin “”recalculare””, spre exemplu) nici confiscată, conform Tratatului de la Lisabona, Art.45, Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art. 17, Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 17, pentru că nu se poate aduce atingere dreptului de proprietate.

7. Diminuarea pensiei prin legi anticonstituţionale şi antieuropene, constituie un caz de DISCRIMINARE, conform Convenţiei pentru drepturile omului, protocolul 1, Art. 6.

8. Persoanele în vârstă au asigurat dreptul la securitate şi asistenţă socială, la o viaţă demnă şi independentă – vezi Carta Drepturilor Fundamentale a UE, Art 25 şi Art. 34 şi Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, Art. 25.

9. Orice cetăţean are dreptul la o bună administrare, conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art. 41.

10. Drepturile şi libertăţile câştigate nu pot fi desfiinţate, conform Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 30.

11. În situaţiile de mai sus, UE trebuie să intervină pentru reparaţiile necesare, conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art.41, iar legislaţia europeană prevalează aberaţiilor legislative băsesciene.

Toate prevederile de mai sus există şi în Constituţia României dar, repetăm, nu apelaţi la ea, deoarece, în România nu mai există democraţie, nici chiar dictatură de dezvoltare, ci o dictatură dementă, sinucigaşă !.

Deci, fraţilor ostaşi, “”veri de ce neam veţi fi…””, dacă aveţi curajul, măcar să gândiţi, dacă nu şi să strigaţi alături de noi “”Jos tiranul””, vă aşteptăm în SCMD. Daca nu, folosiţi cele ce v-am dăruit, luptaţi pe cont propriu şi Dumnezeu să vă lumineze calea!

Honor et Patria! Vae victis!

PREŞEDINTE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Comentarii

22/09/10 16:53
Vizitator lt.co...

Conditiile si posibilitatile de inscriere in scmd in situatia in care locuiesc in Bucuresti sect 4 si participarea la manifestatiile din 25.10. a cadrelor disponibilizate, in rezerva si in retragere. Care sunt formele propuse de protest ale militarilor carora li s-a luat dreptul la munca, la sanatate, la viata?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5