Ședință de lucru cu primarii, pe tema intervenției în caz de atacuri de urs în zone intravilane

Săptămâna a început cu o ședință de lucru cu primarii unităților administrativ-teritoriale unde au fost înregistrate atacuri de urs și reprezentanți ai autorităților competente pentru a discuta modul de aplicare a Ordonanței de Urgență recent emisă care prevede modalitățile de intervenție în cazul atacurilor de urs în intravilanul localităților.
“Ședința este un pas înainte pentru a ne asigura că suntem pregătiți în cazul unor noi atacuri de urs, care pun în pericol viețile omenești. De îndată ce se stabilesc toate detaliile, vom organiza și simulări în teritoriu pentru ca toți reprezentații autorităților care fac parte din echipele de intervenție să aplice pașii recomandați de fiecare scenariu din lege.“, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Comentarii

03/08/21 10:04
just

Pușcă-l după ce te mâncă! ASTA-I DE FAPT ESENȚA TURNATĂ DE ,,UE și ,,halții**în decret,lege,ordonanță ori ce ,,coada vulpii o fi**

03/08/21 11:23
Gica contra

Faceti mai si dati-le oamenilor " cutite de lemn " sa-si poata curatza nadragii de rahat... daca scapa nescalpatzi si nehalitzi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5