Senatul a aprobat eliminarea a 102 taxe. Doina Pană: Evident că o să susţinem proiectul şi la Camera Deputaţilor

Senatul a adoptat propunerea legislativă iniţiată de mai mulţi parlamentari PSD, printre care senatorul Ioan Deneş, dar şi liderul Liviu Dragnea, care duce la anularea a 102 taxe nefiscale. Liberalii au solicitat ca adoptarea legii să fie amânată cu un termen de 30 zile, pentru a fi supusă dezbaterii publice. După dezbateri, proiectul a întrunit 89 voturi pentru, o abţinere, şi 17 voturi împotrivă. Camera decizională este Camera Deputaţilor.

Din rândul celor 102 taxe care vor fi eliminate fac parte taxa de timbru pentru autovehicule,  taxele radio-TV, taxe consulare şi de cetăţenie, a taxelor pentru apostilare şi supralegalizare, taxe de la Registrul Comerţului (înfiinţarea firmelor şi înscriere menţiuni), taxa suplimentară pentru eliberarea paşaportului, taxe pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru şi taxele pentru permisele de pescuit recreativ/sportiv.

Evident c-o să-l susţinem în Camera Deputaţilor! Cu un impact bugetar infim (0,07%), românii vor scăpa de 102 taxe nefiscale. E o continuare la ce a început guvernarea PSD în 2014 cand am eliminat 92 de taxe nefiscale. Guvernul Cioloş a blocat practic ceea ce PSD îşi propusese să continue.  Nicio problemă, rezolvăm acum prin Parlament!!!”, a transmis deputatul social-democrat, Adriana Doina Pană. 

Comentarii

18/10/16 14:05
vizitator

Populisme ieftine. Proiectul de lege al PSD-ului promovat de Liviu Dragnea care prevede eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017, a trecut de Senat, urmand sa ajunga la Camera Deputatilor care este decizionala. Numai ca tocmai PSD a introdus in decursul timpului marea majoritate a celor 102 taxe pe care acum le vrea eliminate. Inainte de campania electorala PSD-ul lui Liviu Dragnea procedeaza exact ca in bancul cu rabinul, evreul şi animalele. Pe scurt un evreu a descoperit cât de bine se trăieşte într-o cămăruţă după ce a avut un termen de comparaţie. Rabinul l-a pus să bage pe rand animalele din gospodarie în casă, apoi i-a spus să scoată afară şi să se bucure de spaţiul „câştigat”. Ramane de vazut cati romani se vor mai lasa prostiti de asemenea „manevre electorale”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5