Siguranța animalului de companie pe timp de iarnă

Se pare că temperaturile scăzute vor mai fi prezente și în viitorul apropiat. Dacă noi, oamenii, suportăm mai ușor gerul, se pare că animalele de companie nu sunt atât de încântate de asta. Câinii, de altfel, care sunt frecvent scoși la plimbare chiar și în acest anotimp, trebuie să beneficieze în aceasta perioadă de mult mai multă atenție din partea stăpânului. Din fericire, magazinul online www.petshopsalon.ro este alături de toți stăpânii de animale de companie, oferindu-le posibilitatea să îngrijeasca micuțele viețuitoare așa cum se cuvine.

Temperaturile scăzute din această perioadă ne afectează destul de mult pe noi oamenii, însă animalele de companie au și mai mult de suferit. Totuși, odată ce acestea beneficiază de toată atenția stăpânului, sănătatea nu le va fi pusă în pericol.

Petshopsalon.ro vine cu soluții în îngrijirea cățeilor pe timp de iarnă

Spre deosebire de câinii abandonați, care locuiesc sub cerul liber, cei de casă, care s-au obișnuit cu tot confortul din interior, riscă să se îmbolnăvească mai ușor dacă nu sunt îngrijiți corespunzător.

  • Scoate-l la plimbare. Chiar dacă afară este iarnă și e foarte frig, asta nu înseamnă că animalul tău de companie nu trebuie să iasă din casă. De fapt, e chiar indicat ca în fiecare zi să fie însoțit afară pentru a-și face nevoile, ori, pur și simplu, pentru a alerga puțin. Aerul curat îi va face bine și îl va menține sănătos.

Cu toate acestea, există marea posibilitate ca în această perioadă să aibă imunitatea mai scăzută. Astfel, pentru a-l feri de ger, indicat este să se opteze pentru o hăinuță care să îi țină de cald. Chiar în cadrul magazinului online www.petshopsalon.ro se găsesc câteva modele de hăinuțe care să îl protejeze de ger și să îi ofere totodată un look deosebit de interesant.

Totuși, dacă rasa câinelui tău este Husky, nu e necesar să faci o astfel de investiție pentru că el va adora temperaturile scăzute și nu îi vor dăuna.

 

  • Alimentația sa trebuie să fie corespunzătoare. Este extraordinar de important să se pună un accent deosebit pe alimentația câinelui. Chiar dacă acesta va putea consuma cu încredere alimente pe care le mănâncă și oamenii, recomandat este să aiba parte și de hrană uscată, dar și umedă. De altfel, cele ce se găsesc în cadrul magazinului online www.petshopsalon.ro conțin toate vitaminele necesare, care să îi asigure animăluțului un stil de viață sănătos.

Aici se găsesc, de altfel, produse ce fac parte din gama Pedigree, Petkult, Rinti, Dog Chow, Royan Canin, precum și multe altele.

 

  • Nelipsite trebuie să fie și păturile pentru câini. Chiar dacă, pe timpul iernii, în casă este o temperatură prielnică, atunci când stăpânii nu se află acasă, există marea posibilitatea ca temperatura din interior să nu mai fie atât de mare, iar asta să îl incomodeze pe cățel. Mai ales în aceste momente, el are nevoie de o păturică pufoasă și călduroasă, care să îi redea confortul dorit.

De altfel, multe animale de companie se atașează într-o oarecare măsură de acest obiect și și-l doresc alături mereu.

 

  • Pătuțul cu perniță, de la www.pershopsalon.ro, reprezintă o altă investiție ce trebuie de avut în vedere. Pe perioada iernii, acesta este mai mult decât necesar pentru animalele de companie, însă mai ales pentru cățeii mici și sensibili. Acest pătuț îi va oferi siguranța, căldura și confortul de care are nevoie cu adevărat. Astfel, somnul lui va fi mult mai odihnitor, iar el mai fericit.

 

  • Vitaminele reprezintă o altă investiție ce trebuie făcută de orice persoana care îngrijește un cățel. Mai ales în această perioadă, animăluțele au nevoie de o alimentație sănătoasă, dar și de o cantitate puțin mai însemnată de vitamine, decât în restul anului. La fel ca și în cazul oamenilor, cățeii au imunitatea mai scăzută acum și trebuie să fie îngrijiți ca atare.

La www.petshopsalon.ro se găsesc tablete de calciu, tablete cu multivitamine, diverse suplimente nutritive, precum și multe altele.

 

  • Dacă în apropierea casei sau a locului în care animalul de companie este plimbat se află un iaz sau un lac inghețat, indicat este să se evite pe cât posibil acea zonă. Cățelul nu este în măsură să depisteze rapid acest tip de pericol și crezând că suprafața înghețată este sigură, există pericolul de a se accidenta grav.

Iarna este într-adevăr un anotimp extraordinar de frumos, dar care poate deveni și pericolos, mai ales pentru animalele de companie. Tocmai din acest motiv, atenția sporită a stăpânului în această perioadă este absolut prețioasă. În plus, cu ajutorul produselor de la www.petshopsalon.ro, îngrijirea animalului de companie devine o misiune mai ușoară și mai eficientă de îndeplinit.

Date de contact

Adresă: Str. Radu Gheorghe nr 12, sector 3, București

Telefon: 0372 977 937 - Salon cosmetică frizerie

              0735 156 085 - Petshop si Salon cosmetică frizerie

Email: petshop[email protected]

           [email protected]

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]