Sorin Hangan: O alianţă formată din PNL şi celelalte partide de centru dreapta va câştiga alegerile, cu mine candidat sau cu altcineva!

Preşedintele Organizaţiei Municipale a Partidului Naţional Liberal, Sorin Hangan,  susţine că o alianţă a Partidului Naţional Liberal cu celelalte partide de centru dreapta, cu el sau altcineva candidat, va putea câştiga alegerile locale din 2020, doar să fie uniţi.

         „Sunt ferm convins că o alianţă formată din PNL şi celelalte partide de centru dreapta va câştiga alegerile, cu mine candidat sau cu altcineva. Important este să fim uniţi”, a spus Sorin Hangan.

         În context, acesta a menţionat că primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, „a făcut grevă la Guvern”, deşi rămâne anual cu milioane de euro în cont. „Abia după doi ani dânsul şi administraţia PSD şi ALDE au realizat că pierd anual aproximativ 3 milioane euro. Nu au observat până acum din cauza faptului că tot timpul au un surplus de bani, nu sunt în stare să cheltuiască cât plătim noi taxe şi impozite”, a declarat Sorin Hangan.

         Liderul liberalilor bistriţeni a menţionat că „primarul Ovidiu Creţu ar trebui să ne lase”. „Sigur că n-o să aibă onoarea să-şi dea demisia, dar sperăm ca măcar anul viitor o să ne lase să continuăm fără dânsul. Ar fi un gest de onoare pentru aceste eşecuri pe care le-au avut în administraţiile domniei sale. Nu poţi conduce o comunitate de care te-ai despărţit. Astăzi eu cred că dânsul nu mai are susţinere. Până acum l-au votat PSD-ul şi oamenii care nu erau interesaţi de viitor. Din totalul alegătorilor este cât se poate de clar că are sub 5%. Nici PSD-ul nu-l mai vrea cu adevărat, dar dacă Niculae sau altcineva nu se ridică cât de cât electoral, PSD-ul îl va folosi pe Ovidiu Creţu pentru voturi. Este omul care nu mai are susţinerea nimănui în mod natural”, a adăugat Hangan.

         Acesta s-a referit şi la o serie de proeicte care au început după 10 ani, precum construcţia de pe str. Bălcescu, dar şi la faptul că str. Colibiţei nu a fost modernizată într-un singur an. „În ritmul acesta ne trebuie 100 de ani să ne rezolvăm toate problemele din oraş (...). De 10 ani avem mai mulţi bani decât am consumat, deci nu putem invoca lipsa banilor, pentru că nu am fost în stare să realizăm câteva proiecte. Nu avem o piaţă normală, nu avem amenajate malurile râului Bistriţa, de care vorbim de mai mult de 10 ani, cablurile atârnă prin tot oraşul, Parcul Industrial este gol, bulevardele Decebal, A. Mureşanu, Năsăudului, G-ral Grigore Bălan au rămas nemodernizate. Nu am conszruit o bibliotecă, nici măcar o grădiniţă. Aceste proeicte mi-aş dori să le aprobăm luna viitoare, când vom dezbate bugetul Bistriţei şi să lăsăm deoparte festivalurile populare şi pârtie şi să facem ce trebuie pentru oraş. Acesta este îndemnul meu pentru primarul Creţu şi pentru consilierii PSD-ALDE”, a concluzionat Sorin Hangan.

Comentarii

15/02/19 18:10
Balan Marius- c...

DEMISIA !...demisia !....demisia ! normal ca a lui OTC !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5