Conservatorii din judeţ şi-au găsit un nou preşedinte

Sorin Mareş este noul lider judeţean

Conservatorii şi-au ales, la sfârşitul săptămânii trecute, noua structura de conducere a filialei judeţene • În prezenţa vicepreşedintelui Maria Grapini, conservatorii l-au desemnat pe Sorin Mareş, drept noul şef al filialei PC B-N

Organizaţia judeţeană a Partidului Conservator (PC) şi-a desemnat la sfârşitul săptămânii trecute noua structura de conducere a filialei. Delegaţii prezenţi la lucrările Conferinţei Judeţene l-au ales pe tânărul Sorin Mareş ca preşedinte al organizaţiei judeţene, în unanimitate, cu 269 de voturi pentru. Tot în unanimitate a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte şi Constantin Pamfiloiu. Remus Macarie a fost ales în funcţia de secretar executiv al filialei judeţene.

Noul preşedinte al filialei, Sorin Mareş, s-a arătat mulţumit de modul cum au decurs lucrările, susţinând că filiala PC B-N are ca scop, în perioada următoare, formarea candidaţilor pentru toate funcţiile de aleşi locali şi judeţeni, declarând la aflarea rezultatelor finale că se simte ca un ,,surfer pe val”.

Pe de alta parte, fostul lider judeţean Ionel Tompa, desemnat să ocupe funcţia de preşedinte de onoare al PC B-N, primul preşedinte de onoare în plan teritorial, şi-a avertizat adversarii politici că nu a fost schimbat şi nu s-a retras din politică.

Vicepreşedintele PC Maria Grapini le-a cerut conservatorilor prezenţi să nu mai fie ,,remorca nici un partid”, precizând că ,,alianţa cu PSD a fost o cortină roşie pentru PC, nu ne-am văzut, le-a fost jenă cu noi în campanie şi ne-au acoperit în totalitate imaginea”.

,,PC a anunţat că va susţine moţiunea de cenzură, dar nu va mai face alianţe pentru guvernare, fără ca acel partid să preia principalele proiecte legate de politica conservatorilor. Vom avea şi trei seturi de măsuri, alternative la cele propuse de Guvernul Boc, pentru a arăta că sunt şi alte forme pentru a economisi sume la bugetul de stat fără a tăia pensiile şi salariile. Asistăm la o criză economică, socială şi morală, iar aceasta situaţie nu se poate remedia decât prin schimbarea Guvernului”, a declarat Maria Grapini, la Conferinţa judeţeană de Alegeri a PC.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5