Oltean îi ţine spatele vicepreşedintelui CJ Luca Iancu

„Speculaţiile care se fac sunt lipsite de temei”

Preşedintele PD-L Ioan Oltean a catalogat ca „fiind lipsite de temei”, acuzaţiile consilierilor judeţeni PSD şi PNL la adresa vicepreşedintelui CJ Luca Iancu. La începutul săptămânii, consilierul judeţean PNL Dorin Popescu anunţa că liberalii şi social-democraţii din Consiliul Judeţean cer demiterea vicepreşedintelui Luca Iancu. Cei 16 consilieri judeţeni sunt dispuşi să iasă la atac şi să prezinte documente legate de atribuirea în mod preferenţial a lucrărilor derulate prin CJ, unor firme din anturajul vicepreşedintelui Luca Iancu.

„Speculaţiile care se fac vizavi de preşedintele Consiliului Judeţean şi vicepreşedintele Luca Iancu sunt lipsite de temei şi sunt create pentru a produce disensiuni şi a induce opiniei publice, ideea că sunt în faţa unei instituţii care nu este capabile să gestioneze judeţul”, a spus Oltean.

Deputatul PD-L a precizat că mizează încă pe buna înţelegere pe care PD-L a avut-o de-a lungul timpului cu PNL, şi le-a dat de înţeles că este dispus la o nouă căsnicie cu liberalii.

„Cu partenerii liberali am avut înţelegerea şi posibilitatea de a conlucra împreună, Majoritatea consilierilor judeţeni PNL au acceptat şi au colaborat cu cei din PD-L, iar noi i-am tratat ca pe un partener de colaborare. Acum, eu nu pot decât să deplâng acest mod de a gândi al liberalilor, iar PNL încearcă, din nou, o experienţă care va eşua. Eu vreau să îi asigur că în PD-L au un partener corect care să le asigure realizarea angajamentelor electorale faţă de cetăţeni (…) Am încercat să iau legătura cu Ţintean, pentru că eu discut doar cu preşedintele de partid, dar nu mi-a răspuns la telefon. Probabil, voi discuta cu Ţintean în Parlament.”, a precizat liderul judeţean PD-L Ioan Oltean.

Rămâne să vedem dacă în Consiliul Judeţean se va înfiripa, pe alocuri, căsnicia PNL-PDL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5