Vicepreşedintele CJ Mihai Bumbu a trădat PNL

Ţintean a cerut excluderea din PNL a lui Bumbu

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, liberalul Mihai Bumbu, şi-a trădat colegii de partid, şi s-a prezentat la şedinţa extraordinară a CJ. Astfel, cu Mihai Bumbu prezent în sală, a fost întrunit cvorumul necesar desfăşurării unei şedinţe extraordinare, şi totul a decurs conform planului pus la cale de către democrat-liberali, în detrimentului „înţelegerii” consilierilor din PSD şi PNL.

Consilierii judeţeni ai celor două partide s-au înţeles să nu participe la şedinţa extraordinară de vineri. Aceştia s-au declarat nemulţumiţi de modul în care a fost anunţată şedinţa, şi de faptul că nu s-a discutat în comisii, proiectul în cauză.

Astfel, proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a cotei de 20% din sumele defalcate din TVA şi previziunile bugetare pe următorii trei ani, a trecut cu 15 voturi, deoarece Mihai Bumbu s-a abţinut de la procedura de vot.

Pentru a încerca să îl scoată basma curată în faţa colegilor, preşedintele CJ Liviu Rusu aruncă vina pe consilierii PSD şi PNL care nu s-au prezentat la şedinţa.

,,Mihai Bumbu este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Are anumite datorii de serviciu, printre care şi prezenţa la şedinţă. Că nu a stat la şedinţă şi nu a votat, nu are importanţă. Vicepreşedinţii sunt obligaţi să participe la şedinţe, mai puţin prefectul, care poate participa daca vrea”, a declarat Liviu Rusu.

Liviu Rusu a încercat să susţină că nu este moral ceea ce au făcut social-democraţii şi liberalii, şi a precizat că şedinţa a fost legal constituită, făcând apel la memoria consilierii „absenţi” de a consulta Legea administraţiei publice.

„A fost o strategie, o şmecherie a lor care nu a ţinut, a fost o glumă a celor care vor să fie şi la putere, şi în opoziţie. Nu era nimic de împărţit, deoarece nu au fost propuneri concrete, au fost doar nişte previziuni bugetare”, a precizat Liviu Rusu.

În urma prezenţei la şedinţă, Mihai Bumbu s-a ales cu multe reproşuri şi cu propuneri de excludere din partid. Pentru a le arăta cine e preşedintele, Ioan Ţintean a cerut excluderea din PNL A lui Mihai Bumbu. În urmă cu ceva timp, preşedintele interimar PNL, Ioan Ţintean, le spunea liberalilor că orice pas greşit în campanie le va aduce excluderea din partid şi pierderea mandatului. „

„Vă asigur că ceea ce se hotărăşte în Biroul Permanent va fi de acum înainte respectat”, a declarat Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5