Top 4 suplimente pentru masa musculara preferate de bistriteni

Incercati sa construiti muschii in urma antrenamentelor complexe, dar intarziati sa vedeti rezultatele?

Cititi mai departe pentru a vedea care sunt cele mai bune 4 suplimente pentru castiguri musculare rapide!

Nu exista un supliment minune care poate pretinde faptul ca sporeste castigurile musculare intr-o maniera revolutionara, caci siluetele de invidiat sunt construite in primul rand prin educatie si nutritie serioasa. Suplimentele naturale sau steroizii achizitionati de pe site-urile de profil precum Steroizi-originali.com reprezinta doar o mica parte, mai precis etapa de finisare a unui corp de invidiat.

Dar cand antrenamentul si alimentatia ajung la saturatie, aceste patru suplimente cu suport stiintific va pot ajuta cu siguranta sa va dezvoltati putin mai repede, sa imbunatatiti calitatea antrenamentelor si sa va recuperati mai usor.

Iata ce suplimente prefera locuitorii judetului Bistrita:

CREATINA

Creatina este o substanta naturala din interiorul celulelor noastre musculare si este una dintre sursele principale de energie celulara. Ca supliment, creatina a fost populara inca din anii 1990 si a facut obiectul a sute de studii inca de atunci. Aceasta vine in numeroase forme, insa niciuna nu a fost demonstrata in mod concludent ca fiind cea mai valoroasa.

Doza recomandata: 5 grame, luate ori de cate ori considerati ca este cel mai bine pentru dumneavoastra. Daca va ajuta sa va amintiti, luati jumatate de doza in pre-antrenamentul dumneavoastra si cea de-a doua jumatate in timpul antrenamentului propriu - zis.

BETA-alanina

Beta-alanina este un aminoacid non-esential care apare in organism prin intermediul alimentelor bogate in proteine. Performanta beta-alaninei (BA) se datoreaza capacitatii sale de a creste nivelele intramusculare ale carnosinei. Cresterea beta-alaninei prin suplimente poate creste nivelul de carnosina cu peste 60% in cel putin patru saptamani de administrare.

Acest lucru este semnificativ deoarece, in timpul exercitiilor de intensitate ridicata, corpurile noastre acumuleaza o cantitate mare de ioni de hidrogen care determina scaderea pH-ului sanguin. Aceasta acidificare poate cauza oboseala severa, scaderea performantei musculare si scurtarea timpului pana la atingerea insuficientei musculare.

STEROIZII ORIGINALI

Cortizolul este un hormon care este produs in organismul nostru pentru a-l ajuta sa faca fata stresului. Cortizolul este responsabil pentru producerea de leziuni ale tesuturilor musculare si incetinirea timpului necesar recuperarii corpului uman. Steroizii sunt cunoscuti pentru ca reglementeaza producerea acestui hormon atunci cand corpul unui individ este stresat. Acest lucru ajuta organismul sa se recupereze de la leziuni sustinute mult mai repede decat in ​​mod normal si permite mai multa rezistenta in timp.

Un alt efect pozitiv este acela ca ei cresc dimensiunile muschilor. Steroizii inmultesc continutul de azot in corpul uman. Nivelurile crescute de azot faciliteaza productia crescuta de proteine ​​in organism, care este un factor critic in dezvoltarea mai multor muschi.

PROTEINE DIN ZER

Proteina din zer ofera o cantitate mare de proteine ​​si aminoacizi, care ajuta la initierea procesului de crestere a muschilor.

Proteina din zir este cel mai adesea consumata dupa un antrenament pentru a creste sinteza proteinelor si pentru a imbunatati recuperarea si restaurarea musculara, desi poate fi la fel de eficient atunci cand este luata inainte de antrenament.

Doza recomandata: 20-30 grame de proteina ​​din zer la un moment dat, de preferat inainte sau dupa un antrenament. O puteti lua, de asemenea, ca un inlocuitor pentru a creste aportul de proteine. Proteina suplimentara din zer nu trebuie sa fie sursa principala de proteine. Inca trebuie sa obtineti majoritatea proteinei din alimentele consumate de-a lungul unei zile normale.

Comentarii

19/10/17 11:49
Cititor din Bistrita

Maaaaaaaaaaa... pita , branza si slanina cu ceapa traditionala, cate o "halca" de "purcel " s-o canta cu vin fiert consumate in aer "verde"... ! Lasati dr.acu.lui toate prostiile alea de E-uri... care va distrug sanatatea .

26/09/19 14:05
Niculescu Lucian

Buna ziua , ma intereseaza o colaborare pentru advertoriale de genul .
http://www.rasunetul.ro/top-4-suplimente-pentru-masa-musculara-preferate...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5