Tudorel Ciotmonda (primar Josenii Bârgăului): Lucrările de reabilitare a Şcolii Gimnaziale vor fi recepţionate vineri

Rep.: - Aţi beneficiat şi de o finanţare pentru Şcoala Gimnazială Josenii Bârgăului?

         Tudorel Ciotmonda: - Da, este un proiect terminat, cel de reabilitare, de reparaţie capitală şi modernizare la Şcoala Gimnazială Josenii Bârgăului. Este vorba de o investiţie de 1,8 milioane lei, la care am contribuit şi noi cu 300.000 lei. Lucrările sunt gata, vineri este programată recepţia. Este o lucrare foarte frumoasă, cu lucrări de calitate.

Rep.: - Concret, ce proiecte aveţi acum în derulare?

         Tudorel Ciotmonda: - M-aş referi, în primul rând la proiectul de modernizare a unor străzi în Mijlocenii Bârgăului. Este un proiect finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în valoare de 4,7 milioane lei. Sunt 4,16 km de reţea care va fi asfaltată, plus rigole şi podeţe. Lucrarea este în execuţie şi sperăm să o finalizăm anul acesta.

Am finalizat un alt proiect de modernizare a 3 km de străzi, la Rusu Bârgăului şi Joseni, asta din bugetul local.

De asemenea, am depus un proiect pentru modernizare străzi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Sunt şi acolo prinşi 6 km, la o valoare de 5,1 milioane lei. Pentru Căminul Cultural de la Mijlocenii Bârgăului, am fost din nou la Bucureşti, la Compania Naţională de Investiţii, şi am primit asigurări că se va reface proiectarea şi va fi demarată procedura de licitaţii. Poate, din toamnă vor începe efectiv lucrările de execuţie.

         Tot prin PNDL am depus un proiect pentru Căminul Cultural de la Josenii Bârgăului plus reabilitarea şi extinderea sediului Primăriei, o investiţie de aproximativ 2,8 milioane lei.

         Într-adevăr, am depus multe proiecte la Ministerul Dezvoltării, am cerut şi ni s-a dat.

       

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]