Turiştii, în siguranţă la Poiana Narciselor

Jandarmii montani din Rodna au efectuat patrulări pe Muntele Saca, la Poiana Narciselor din arealul Parcului Naţional Munţii Rodnei. În perioada cât narcisele sunt înflorite, foarte mulţi turişti din ţară şi din străinătate, elevi dar şi localnici, vizitează zona care este protejată de lege.
Conform jandarmilor montani din Rodna, anul acesta narcisele au înflorit cu aproximativ două săptămâni mai devreme ca urmare la acest sfârşit de săptămână aceştia au însoţit mai multe grupuri de turişti care au urcat în poiană.

Comentarii

14/05/13 10:00
Un cititor ...

In mod legal si normal ar fi ca in aceasta zona sa nu aiba voie sa acceada absolut nimeni neorganizat si nesupravegheat de cei care administreaza Parcul national Muntii Rodnei, pentru a se preveni distrugerile si poluarea naturii , fel si chip... ! Si bine inteles, sa fie contracost, acesti bani sa fie folsiti pentru adminitrarea acestei rezervatii.
Poate se va gandi cineva si la acest aspect... si vor face legi care sa reglementeze si sa asigura o garantie de conformare.
Vedeam niste"gipane"... pe acolo si inca "parcate" unde credeti Dvs... chiar in mijlocul unei poienite cu narcise, calcandu-le cu rotile si distrugandu-le... Sa nu-mi spuna mie ca pe unde au trecut cele 6-7 perechi de roti de la aceste masini... va mai creste "ceva"... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5