Un regal de pian, într-o Casă cu Bere

O supriză deosebită pentru bistriţeni a constituit-o un concert de pian realizat de un artist profesionist din Cluj-Napoca, într-o locaţie atipică, şi anume, noul şi modernul local „Casa cu Bere” de pe str. Bistricioarei din Bistriţa.
La fascinantul eveniment au participat iubitori ai celebrei muzici clasice, cvare au putut audia, într-o interpretare de excepţie a pianistului, piese celebre de compozitori renumiţi.
Atmosfera a fost una de exaltare sufletească realizată de artistul şi profesionistul pianist Bogdan Vaida – Classic Unlimited, din Cluj-Napoca, care se află într-un turneu naţional, cu un proiect deosebit de îndrăzneţ, de a cânta în localuri, garaje auto, spălătorii auto, magazine etc., locuri neconvenţionale, unde sensibilizează publicul şi încântă auditoriul prin piese celebre aparţinând compozitorilor Chopin, Mussorgski, Liszt şi Toduţă.
O iniţiativă lăudabilă a celor doi manageri şi asociaţi – Dan Ciobănică şi Crina Suciu, de la Casa cu Bere, care merită felicitări pentru superbele momente oferite auditoriului de către sunetul de argint al pianului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]