LA CUMPĂNA INEGALĂ A VIEȚII

Un scriitor bistriţean aniversează 40 de ani de căsătorie

30.12.2015

În pragul anului nou, în 30 decembrie 2015, ne aflăm, la o nouă cumpănă a anilor noștri, sărbătorind, împreună cu soţia Sultana, 40 de ani de căsătorie.
Dacă pentru mine “cumpăna anilor” a fost în 2011, la aniversarea celui de al 36-lea an de căsătorie, care reprezenta jumătatea vieții, având în vedere că am terminat cu burlăcia la vârsta de 36 de ani, acum sărbătorim 40 de ani de viață trăită alături de draga mea soție Sultana, care constituie un sac greu, plin de amintiri și întâmplări, ce nu vor mai putea întoarce „cumpăna” spre cele care urmează și se vor mai putea repeta, dar care sperăm să intre, așa cum au fost și vor mai fi, în viitoarele noastre scrieri.
Această nouă cumpănă de ani atârnă greu în sacul vieții noastre și pune în balanţă două principale etape, inegale, ale activității comune, cea mai importantă fiind trăită împreună, ca soț și soție, colegi de muncă în geologie, pasionați consumatori și creatori de cultură. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne ajute la realizarea proiectelor noastre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5