Urmașa Mariei Butaciu, Amalia Țuțuruga de la Salva, laureată a festivalului „Eu mi-s floarea florilor”, organizat de Nicoleta Voica

Pr. dr. Maxim Morariu

În perioada 1-31 august, a avut loc prima ediție a festivalului-concurs „Eu mi-s floarea florilor”, organizat de către îndrăgita interpretă Nicoleta Voica. 12 candidați au fost aleși de către aceasta în rândurile finaliștilor. Între ei și tânăra Amalia Țuțuruga, de la Salva.

            Dat fiind contextul pandemic, videoclipurile finaliștilor au fost încărcate pe canalul de Youtube al interpretei organizatoare, fanii fiind invitați să-și susțină astfel prin intermediul like-urilor, favoriții. La finalul competiției, tânăra Amalia Țuțuruga a primit premiul al doilea, întrunind peste 1000 de like-uri. Concursul a reunit participanți din toate zonele țării.

            Pentru acest concurs, Amalia a interpretat cu multă sensibilitate cântecul: Mamă, dorul dumitale!

            Deși în vârstă de doar 14 ani, Amalia Țuțuruga are deja un palmares impresionant în spațiul folcloric, culminând cu participarea, alături de regretata interpretă Maria Butaciu, la emisiunea O dată în viață. Activitatea folclorică este dublată de performanțe școlare aparte, marcate de numeroase premii la concursuri și olimpiade naționale și județene.

            Mulțumim cotidianului Răsunetul pentru susținerea tinerei sălăuance și cititorilor acestuia pentru like-urile oferite! Mult succes și în viitor, Amalia!

 

Comentarii

10/09/20 09:44
Delia Velescu

Felicitari frumoasa Amalia! Felicitari si pentru faptul ca imbini atat de armonios, scoala, cu muzica. Succes pe mai departe!
Felicitari si parintilor tai.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5