Victorie meritată a echipei LPS Bistriţa, la Turneul semifinal de minivolei

Un sport al minţii, al mişcării multiple şi graţiei care a renăscut pe meleagurile judeţului nostru şi care concurează şi va concura cu alte discipline sportive, a prins aripi în rândul elevilor născuţi între anii 2005-2008 şi peste, din şcolile gimnaziale şi liceale din judeţ, cu spectatori numeroşi şi susţinători deosebiţi ai sportivilor, un sport complex, iubit şi aşteptat, util şi necesar – minivoleiul.
Sala de sport a Liceului cu Program sportiv Bistriţa a găzduit frumoasa şi captivanta competiţie „Turneul semifinal la minifotbal”, la care au participat echipele din şcolile gimnaziale şi liceele sportive din localităţile Ştei, jud. Bihor, Caransebeş, jud. Caeaş Severin, Ocna Mureş, jud. Alba şi echipa LPS Bistriţa şi Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Maieru.
Aceste patru echipe au jucat sistem turneu, şase meciuri, fiecare rchipă fiind alcătuită din patru sportivi.
Liceul cu Program Sportiv Bistriţa, împreună cu Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru au alcătuit o performantă şi valoroasă echipă, alcătuită din elevi ambiţioşi şi devotaţi frumosului sport complex, voleiul, sportivi care au dat clasă şi au ridicat publicul în picioare, la frumoasele faze de volei şi de salvare şi plasare a mingii, câştigând, cu brio, turneul.
Iată care sunt cei 10 „eroi ai minivoleiului” care au câştigat şi au cules laurii victoriei din echipa LPS: Eduard Pop (zis şi Edu), un elev ambiţios, tenace şi cu certe calităţi de sportiv, susţinut de galerie prin „Hai Edu!”, alături de ceilalţi sportivi Emanuel Băldean, Ionuţ Rebrişorean din unităţile şcolare bistriţene, împreună cu valoroşi şi devotaţi pentru un nobil sport, elevii Cosmin Borş, Abel Ureche, Robert Iliuţă, Răzvan Vărărian, Alexandru Buia şi Cristian Deac de la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru.
Această performanţă s-a datorat valorii deosebite a antrenorilor, implicaţi în acest fenomen sportiv, dăruiţi meseriei de dascăl şi şi de performant îndrumător în arta voleiului, prof. Paul Someşan, specialitatea ed. fizică şi specializarea volei de la LPS Bistriţa, prof. Liviu Ursa de la Liceul Tehnologic „L. Rebreanu” Maieru, ajutaţi de prof. Mircea Gătej, dir. LPS Bistriţa şi antrenor, care a susţinut şi sprijinit activitatea.
Echipa LPS s-a calificat în finala turneului de minivolei, care se va desfăşura în perioada 25-29.04.2018, evenimentul fiind organizat de către Federaţia Română de Volei pentru promovarea voleiului în rândul elevilor echipa LPS Bistriţa, clasându-se în preliminarii pe locul III, după cea din Botoşani şi Bacău.
La faza judeţeană a competiţiei au fost un record de echipe participante din jud. B-N la O.N.S.S. (Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar), organizată de MEN şi ISJ, unde au participat 5 echipe de fete şi 6 de băieţi, o ascensiune deosebită a voleiului.
Se aduc mulţumiri colegilor din şcolile care au dat sportivi şi au alcătuitgrupa formată acum 3 ani, cât şi echipa LPS Bistriţa.
Felicitări echipei LPS Bistriţa şi succes în finală!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5