( Video) Flori Dumitrene fac senzaţie în cea mai îndrăgită emisiune culinară. Voie bună şi 3 cuţite pentru gospodinele noastre ! Mâncare de-asta n-ați văzut, numai în Bistrița-Năsăud

Ediţia din această seară a celui mai îndrăgit show culinar din România a debutat cu judeţul nostru. „Coleaşa pe primul plan/ Că-ăsta-i brand-ul în Ardeal” este genericul sub care doamnele din Grupul „Flori Dumitrene” participă la preselecţia renumitei emisiuni „Chefi la Cuţite”.
Grupul coordonat de Dina Simion este singurul grup feminin din judeţ şi printre puţinele din ţară care promovează tradiţiile în această formulă.

"Dar pe cine avem noi aici? Câteva doamne îmbrăcate cu niște costume populare românești superbe au poposit în culisele emisiunii ”Chefi la cuțite”, gata, gata să ia cu asalt bancurile de lucru. Căci se pricep nevoie mare să gătească, o fac de-o viață și n-au nicio îndoială că gustul mâncărurilor lor este unul delicios. În plus, una dintre doamne, venită la concurs cu fiica sa, are o mare dorință, să-i dea fata lui Scălătescu. De nevastă, da!!! ”Foaie verde, foi de viță, io-s Floricica a lu' Ghiță! Îs la cură de slăbit, numa' bună de iubit!” Mamă și fiică, față în față cu Scărlătescu: ”O iei de nevastă?”
”Mândre-s someșencele”, așa au așteptat doamnele noastre să intre farfuriile preparate de ele: cântând cu patos" spun cei de la Antena 1.
Au gătit balmoș cu urdă! ”Mâncare de-asta n-ați văzut, numai în Bistrița-Năsăud”, continuă rimele. Chefii par cuceriți, mai ales că au primit în dar și câte un clop.
”Sărumâna pentru masă, doamnelor, a fost un deliciu cu adevărat”, au conchis chefii, care au votat în unanimitate. Cu balmoşul Dina Simion şi colega ei Floarea Şorobete au primit 3 cuţite. Urmează alte concurente din rândul florilor.
În echipe de câte două, acestea vor găti „balmoş, zamă de şalate cu pături cu brânză şi ciroşte cu urdă”, bunătăţi tradiţionale de la Dumitra care, suntem convinşi că vor fi pe placul celor trei chefi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.Urăm mult succes artistelor noastre, care sunt gospodine desăvârşite ne bucurăm să le vedem „pe sticlă” în noul sezon, prezentat de Gina Pistol, căreia i-au dat şi o năframă, la Antena 1.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]