( Video) Regal muzical de zile mari pentru chefi! ”Florile Dumitrene” și gătesc, și cântă, și iubesc: ”Mândre-s dumitrenșile/ Ca și vara florileee”. În total, 18 cuţite !

Jurații vor avea parte de numeroase delicii sub cloșuri, însă nimic nu a putut concura cu apariția autentică, pură și plină de spirit tradițional românesc a doamnelor din ansamblul ”Florile Dumitrene”.
Au venit tocmai din județul Bistrița și le-au oferit, pe rând, juraților preparate specifice culturii noastre românești, făcute după rețete care datează de mai bine de jumătate de veac.
Ultimele intrate în concurs, Leanca Domnica, împreună cu fiica, au pus în fața juraților colțunași făcuți după o rețetă veche, cu un gust desăvârșit.
Până să apuce să jurizeze, platoul s-a umplut de prezențe care mai de care mai talentate. Florinele Dumitrene au oferit celor trei chefi un regal muzical de zile mari, care le-a ajuns la suflet.
În total cu punctaj maxim, adică 18 cuţite din partea juraţilor şi 6 cuţite la purtător, pe cele 6 Dumitrence le vor vedea în etapa următaore din emisiunea "Chefi la cuţite ". Felicitări !
Mai mult decât atât, cea mai tânără dintre ele a pus ochii pe cel mai curtat burlacul al juriului. Evident, pe Scărlătescu

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]