11 proiecte pentru dezvoltarea comunei Josenii-Bîrgăului. Primarul Nicolae Vrîncean: Munca continuă, pentru că întotdeauna mai este ceva de făcut !

Primarul Nicolae Vrîncean anunţă proiectele de anvergură ce au loc la Josenii-Bîrgăului:

După aproape trei ani de studii, termene contra cronometru, drumuri la ministere, evaluări și reevaluări, avize și contestații, sunt mândru să împărtășesc cu dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Josenii-Bîrgăului bucuria rezultatelor acestei munci asidue.

Trei dintre cele 11 proiecte pentru dezvoltare comunei noastre în sfârșit sunt vizibile.
Aici mă refer la:
Construirea podului peste râul Bistrița - valoare totală investiție - 1.204.581,00 lei, finanțată prin Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.
Construire Centru Cultural în localitatea Mijlocenii-Bîrgăului, proiect în valoare de 5.101.709,39 lei, finanțat prin fondurile Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.).
Construire Grădiniță cu program prelungit în localitatea Strîmba, proiect finanțat prin Fonduri Europene în valoare de 500000 Euro - grădiniță care permite înscrierea copiilor din toată comuna, nu doar din satul Strîmba.

Un al patrulea proiect mare și foarte important pentru d-voastră locuitorii comunei, este apa-canal în satele Strîmba și Rusu-Bîrgăului. La acest proiect mai avem de obținut două avize, iar în cel mai scurt timp încep lucrările.

Cu toții am așteptat realizarea acestor proiecte atât de necesare pentru noi și familiile noastre, încât nu am mai avut răbdare până au început lucrările.

Munca continuă, pentru că întotdeauna mai este ceva de făcut! Doamne ajută!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5