200 de tineri doresc să fie antreprenori

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri a derulat la Bistriţa conferinţa pentru antreprenori din mediul rural de motivare şi promovare a culturii antreprenoriale. Conferinţele sunt dedicate actualilor şi viitorilor intreprinzători din mediul rural şi fac parte din proiectul strategic RURAL-Antreprenor, desfăşurat în cinci regiuni de dezvoltare şi cofinanţat din Fondul Social European. Participanţii la conferinţe au oportunitatea de a beneficia de un program gratuit de consultanţă şi educaţie managerială. Conferinţa a fost susţinută la hotel Bistriţa de către experţi naţionali şi internaţionali şi a abordat teme legate de dezvoltarea afacerilor în mediul rural, de accesarea de finanţări şi modele de succes. Au fost prezenţi peste 200 de oameni de afaceri, manageri, studenţi şi persoane care doresc să iniţieze o afacere. Evenimentul s-a bucurat de participarea şi sprijinul organizaţiilor şi autorităţilor locale subprefect Cătălin Păun, Vasile Moldovan, coordonator proiect fonduri structurale la Consiliului Judeţean, director Daniel Frăsincari de la OJCA, director Valentin Pop Mititean de la DADR şi numeroşi reprezentanţi locali. „Avantajul programului de e-learning este oferit prin câmpul de învăţare vast, pe o perioadă de timp de nouă luni, iar expertiza se bazează pe trei piloni: abilităţi, cunoştinţe şi comportamente” a afirmat Marius Bostan.

Programul de instruire pentru antreprenori va cuprinde toate disciplinele necesare pentru conducerea cu succes a unei afaceri, de la finanţe, la inovare, marketing şi management. Înscrierile au loc până în luna iunie 2011, iar cursurile se vor desfăşura în perioada august 2011 – aprilie 2012.

Lista consultanţilor se regăseşte pe site-ul proiectului, www.ruralantreprenor.ro, consultant pe Bistriţa fiind Marius Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5