25 martie, termen limită pentru o nouă serie de declaraţii fiscale

Contribuabilii bistriţeni trebuie ca până pe 25 martie să depună o nouă serie de declaraţii fiscale şi, totodată, să efectueze şi plăţi la bugetul de stat, această zi constituind termen limită pentru îndeplinirea acestei obligaţii.

În acest sens, organizatorii de jocuri de noroc (cazinouri, jocuri tip slot machine) trebuie să achite, până pe 25 martie, taxa anuală pentru autorizaţia de exploatare a jocurilor de noroc aferentă trimestrului următor.

În acelaşi timp, persoanele fizice care obţin salarii din străinătate pentru activităţi în România şi cele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România au obligaţia de a depune formularul 224 pentru luna precedentă.

Tot până pe 25 martie, Fiscul aşteaptă şi ,,Decontul de taxă pe valoarea adăugată” - formular 300, document ce trebuie depus de către persoanele impozabile înregistrate ca plătitori de TVA.

Contribuabilii trebuie să transmită Fiscului şi ,,Decontul special de taxă pe valoarea adăugată” - formular 301, pentru luna precedentă, dar şi ,,Declaraţia privind obligaţiile de plată la bugetul de stat” - formular 100.

Data de 25 martie este termen limită şi pentru depunerea ,,Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţă nominală a persoanelor asigurate” - formular 112.

Această declaraţie trebuie depusă de către persoanele fizice şi juridice care au calitatea de angajatori, precum şi entităţile asimilate angajatorului care au calitatea de plătitori de venituri din activităţi independente.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5