30 de deţinuţi la meciul Gloriei

Astăzi 30 persoane private de libertate din Penitenciarul Bistriţa vor urmări echipa de fotbal AFC Gloria 1922 Bistriţa, cu ocazia meciului susţinut de către aceasta, pe teren propriu, în turul Ligii Naţionale de Fotbal.

Persoanele private de libertate vor fi prezente în jurul orei 19.00, pe stadionul municipal pentru a susţine echipa bistriţeană în meciul cu echipa Internaţional Curtea de Argeş. Astfel, din rândul persoanelor private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Bistriţa, au fost selecţionate pentru a lua parte la această activitate în comunitate, cele care au dat dovadă de un comportament exemplar pe timpul perioadei de detenţie.

„Activitatea desfaşurată în comunitate se înscrie în rândul activităţilor organizate de către Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială cu persoanele private de libertate. Scopul acestei activităţi este acela de influenţare pozitivă a persoanele private de libertate, precum şi de motivare a acestora pentru adoptarea unui comportament prosocial”, spune subinspector de penitenciare Opriş Laura, purtător de cuvânt al directorului Penitenciarului Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5