5 idei de cadouri pentru „Casă Nouă“ | 2020

Pentru că mutatul nu este cel mai plăcut moment din viața unei persoane, fiindcă implică multă muncă, poți înveseli situația cu ajutorul unui cadou de casă nouă. Astfel, indiferent dacă vorbim despre o rudă sau o prietenă bună, întotdeauna poți să apelezi la un dar potrivit pentru a completa designul noilor încăperi.

Totuși, întrebarea clasică rămâne: Ce să fac eu cadou unei persoane care tocmai s-a mutat? Îți venim în ajutor și îți prezentăm câteva idei utile, care să te inspire!

Electrocasnice

Produsele electrocasnice, de dimensiuni mici, pot fi alegeri inspirate de cadouri pentru casă nouă. În acest caz, însă, ar fi indicat să știi ce electrocasnice au deja în locuință noii proprietari. Ai o prietenă care s-a mutat și știi că își dorea un storcător de fructe? Alege un astfel de aparat pentru ea și oferă-l cadou! La fel de potrivit este și espressorul, un cadou perfect pentru iubitorii de cafea care nu vor să petreacă timpul lângă ibricul clasic. Nu ezita să oferi cadou și aspiratoare sau purificatoare de aer, pe care le poți găsi pe Dyson România. Aceste aparate moderne vor fi un real ajutor în orice locuință, indiferent de persoana căreia alegi să i le dăruiești.

Decorațiuni

Alte cadouri utile pentru casă nouă? Decorațiunile de interior! Acestea oferă o notă specială oricărei locuințe, indiferent de model sau dimensiune. Poți alege dintre tablouri, lămpi decorative sau lumânări parfumate, care alcătuiesc un  cadou ideal pentru orice persoană recent mutată. Dacă trebuie să oferi cadou unei persoane pasionate de vintage, ia în calcul ceasurile, bibelourile și obiectele de mobilier, și nu vei da greș.

Piese utile de mobilier

Atunci când cei dragi se mută în casă nouă e clar că sunt interesați de achiziționarea mobilierului esențial, precum masa, canapeaua, patul și dulapurile. Din acest motiv, te poți axa pe alegerea pieselor mici de mobilier, precum măsuța de cafea, care se potrivește în orice decor. Poți achiziționa și un birou sau un scaun. Nu în ultimul rând, etajerele și cuierele reprezintă alte piese de mobiler care le vor prinde bine proaspeților mutați în casă nouă.

Device-uri inteligente

Ai un prieten pasionat de muzică? Îl poți mulțumi cu boxe portabile sau sisteme audio de ultima generație, pe care să le aranjeze, după bunul plac, în noua locuință.

Mai mult, dacă noii proprietarii au un bebeluș sau așteaptă un copil, le poți cumpăra un baby monitor, cu ajutorul cărora să-l poată supraveghea pe cel mic atunci când gătesc sau se uită la un film.

Alte obiecte utile

Există și alte obiecte pe care le poți face cadou unei persoane care s-a mutat recent, în funcție de bugetul de care dispui și de gradul de prietenie sau de rudenie. Iată câteva exemple:

  • Lămpi de citit, paturi și suporturi pentru cărți - cadouri ideale pentru cei cărora le place să citească.

  • Seturi de bucătărie, pentru pasionații de gastronomie. Ai la dispoziție numeroase opțiuni, de la roboți de bucătărie, până la seturi de farfurii sau tacâmuri.

  • Echipamente sportive, pentru pasionații de fitness

  • Sculpturi sau picturi, pentru amatorii de artă

  • Hărți răzuibile, pentru cei care călătoresc mult și vor să marcheze toate țările pe care le-au vizitat.

 

Orice ai alege să oferi cuiva care se mută în casă nouă, asigură-te că se potrivește persoanei. Deși ai la dispoziție multe opțiuni, vei vedea că îți este ușor să alegi, atâta timp cât faci un dar din suflet.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5